Kurie oko - rady a skúsenosti

andy311__
27. máj 2018

Ahojte.. mám problém s kurím okom, skúšala som už všeličo ako napr. náplaste a tak ale nič nepomáha, neviem sa ho nijak zbaviť a na vypaľovanie ísť nechcem, máte nejaké rady alebo skúsenosti ako ho dať preč?

luciahromadkova
27. máj 2018

Ak je to kurie oko treba ísť pedikerke na suchú pedikúra ale medicinalnu pedikuru a tam to ho prístrojom vyberie, neboli to.

ankaevka
27. máj 2018

Dcera mala, davala som jej na to kolodium forte, tusim 5 dni kazdy vecer najprv vymocit nohu, potom natriet, po piatich dnoch je prestavka 7 dni ale kazdy vecer mocila nohy, po case sa zacala odlupovat koza, ktoru som normalne odtrhla a vystupujuce korienky odstrihla..a znova procedura piatich dni natierania..asi na treti-stvrty krat som skusala vytahat s pinzetou korienky..trvalo to sice dlho asi aj dva mesiace mozno trocha dlhsie, dokonca sa jej zacal vedla robit dalsi a ten som tiez hned zacala natierat a jeden den si to vsetko s nechtom vylupla a krasne sa zahojilo...zdlhave ale zabralo

stankadu
27. máj 2018

moja dcéra používa verumal (ale má to riadne), mužovi pomohol aj lastovičník-bylinka.

ivka27101
27. máj 2018

Aj ja mam dobru skúsenosť s kolodium forte. Ja som si to len tým potierala bez nejakého vystrihavania, pekne to samo zišlo

kathy93
27. máj 2018

Tiež odporúčam kolodium Forte. Treba to len poctivo natierať a dať pozor mne to stieklo na zdravú kožu a pekne mi aj tá odpadla. Je dobré to kurie oko rozmocit. Ja som vždy natierala po sprche.

henrikir
28. máj 2018

@andy311__ ked som bola male dieta, tak som s tymto mala velke problemy. no mne ich mamina vzdy nakazala vymocit poriadne vo vode a potom mi ich vystrihavala. velmi ma to bolelo ale nastastie mi to vzdy preslo!

guiseppinka
28. máj 2018

Vypalovanie najrychlejsie... je to trochu neprijemne, ale da sa to. Inak mne nezaberali ani naplaate ani nic, sestricka na koznom mi to nevypalila poriadne, trafila vedla a stale som tam mala 1 2 korienky, tak som sa nasrala, zobrala ihlu a sparala sa v tom az som to vybrala.. bolo to uz celkom dost hlboko, takze trochu bolelo, ale uz mam pokoj...

magnolia555
28. máj 2018

@andy311__ ahoj už som to tu písala jednej kočke, kúp si v lekárni takú vodičku gehwol sa volá a potieraj si to slabučko, lebo je to dosť silné a stojí to okolo 7€

h2
28. máj 2018

@andy311__ Ahoj, aj ja už som sem raz k tejto téme písala, mne pomohlo dobre vymočiť vo vode a potom mechanicky vylúpnuť (robila som to hrotom manikúrových nožničiek). Vždy sa to úplne zahojilo a nevrátilo sa to späť. Robila som to aj mužovi, aj on bol v pohode. Aj z toho, čo píšu baby, mi to tak vychádza, že síce natierali mastičkami, vodičkami... ale pomohlo až to, keď to vylúpli (nechtom, ihlou).

fednaja
28. máj 2018

@henrikir och, to ťa muselo riadne bolieť ☹ Neviem si to ani len predstaviť ☹☹

ankaevka
28. máj 2018

@h2 vylupovali ale tým potieraním vodičkou tá koža začala odumierať a odlupovať sa sama, takto ideš do živého...aj ja som raz mala za mlada a viem, že som si to nožnicami vystrihávala a pinzetou trhala korienky, bolelo to ale dalo sa aj tak

h2
28. máj 2018

@ankaevka Jasné. určite pomôže aj vodička, ale ja som za rýchle riešenia. 😀

simca06022011
29. máj 2018

Lastovicnik si vonku vytrhnite, ja som dcére s ním kurie oko za týždeň zlikvidovala a predtým sme.sa.mesiac kadecim trápili 🙂 úplne odtvrdne, také čierne oneee z neho som vytiahla pinzetou a bolo po oku.

0hena0
18. júl 2019

@andy311__ ahoj. Rýchly a ucinny recept. Doma nakrajas cibulu, a vnutorne kolieska namocis do octu a vody. Pomer 1:1 po 24 hodinach luhovania mozes kazdy vecer prikladat koliesko na kurie oko. Prelepit a nechat tak do dalsieho vecera. Drzat cibulku v roztoku v chladnicke. Pripadne dolozit mozes cibulkove kolieska. Za 2 tyzdne aj skor, nas pokoj. Zalezi od tuhosti korena. To ti nadherne vylezie von a diera co ti ostane, sa krasne postupne zacelí. Ona sa bude postupne aj zatvarat, ako bude vychadzat kurie oko.

0hena0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0hena0
18. júl 2019