Kupujúci mi tvrdí, že za tovar ktorý predávam na bazari zaplatil v packete vopred a mne prišiel takýto mail, je to podvod, že?
Ešte som cez packetu neposielala balík, ale nezdá sa mi to, lebo v aplikácii sú jasne pokyny ako postupovať.
ano, podvod
Presne som si to myslela, dakujem.
Podvod, nikdy nedavat svoje udaje z karty
milion x opakovane. Vzdy ked od teba niekto chce zadat c. karty a cvc kod, to je jedno ci je to seriozny predajca alebo podvodnik, ti chce peniaze z uctu ZOBRAT nie DAT. Ked ti chce niekto DAT peniaze na ucet, potrebuje na to, CISLO UCTU.
cisko uctu a cislo karty su dve odlisne veci.
Podvod, skúšajú to teraz na ľudí, čo predávajú na bazári, aj na mňa to skúšali.
Dajú sa poslať peniaze aj na kartu, ale nie takto. Len ako vrátenie platby ak si tou kartou platila
Presne mne toto prišlo do mailu. Predávam veci zo svadby na bazosi a odtiaľ sa mi ozvala jedna,že si vybrala svadobne šaty už mi odoslala peniaze,že nech jej tie šaty hneď čo najskôr pošlem cez packetu.Som si to zistovala a zistila som,že je to podvod.Ta osoba mi vypisovať stále, tak som jej napísala,že som si ju overila,že je podvodnicka a že ju idem hneď nahlásiť na políciu, od toho dňa mi už nenapísala.
@jamacka To ze jej pohroziš policiou ju neodradi skusat to inde.Vsetko je vymyslene email meno priezvisko atď.. policia ich nikdy nevypatra a ta nasa neschopna uz vobec.. vacsina tychto podvodnikov je z Afriky dalsich krajin. da sa to jednoducho poznať podla pisma ako pisu.Len hlupak a menej vzdelany clovek tomu naleti.. pripadne nejakí druh dochodcov co zostali celkovo v mysleni socializmu a neisli dobou 🙂
Podvod. Uvažuj, na prijatie platby je potrebné vedieť číslo účtu a nie číslo tvojej karty.