Kupujúci požaduje email

brezza
15. jan 2024

Pred par dnami som tu zazrela diskusiu kde niekto pisal, ze ho tu niekto kontaktoval kvoli predaju cez bazar a pozadoval od predavajuceho email. Neviem tu diskusiu najst. Neviete mi poradit? Stalo sa mi teraz to iste. Predpokladam, ze to je podvod, tak by som si to chcela precitat. To uz aj tu su ti podvodnici?

koniarova
15. jan 2024

@brezza stačí,keď ti ponúkne predaj cez Packetu. A je to jasný podvod . Napíš,že nemáš problém doručiť osobne,lebo muž je šofér a jazdí po celom Slovensku 😁😁

brezza
autor
15. jan 2024

@koniarova som sa ho spytala na co to chce, tak odpisal, ze je invalid a chce si objednat kuriera 😀

anjelok
15. jan 2024

@brezza tak to je urcite podvod

eliska13
15. jan 2024

@brezza a načo by mu bol tvoj mail?potrebuje adresu a tel.cislo

koniarova
15. jan 2024

@brezza somarina. 😁

brezza
autor
15. jan 2024

@koniarova ved mne je to jasne. Jedine co ma zarazilo, ze sa jedna o stary profil, v bazare ma veci na predaj a ma tam aj par dobrych hodnoteni.

slavomira236
15. jan 2024

@brezza to ke tu na mk v bazare? Nahlas ho

brezza
autor
15. jan 2024

@slavomira236 ano tu

brezza
autor
15. jan 2024

@slavomira236 a kde sa to tu prosim nahlasuje?

drakvak
15. jan 2024

Keď zaplatí za tovar vopred, tak aký problém mu dať e-mail? Nemusí to byť hneď podvod, veľa ľudí už nevyužíva poštu, ale kuriéra. Problém je vtedy, ak nesúhlasí s platbou vopred, ja napríklad vôbec na dobierku neposielam.

brezza
autor
15. jan 2024
lusanko
16. jan 2024

@brezza už len tá otázka :" je to ešte dostupné"?
je podozrivá , hneď treba zbystrit pozornosť.

janagontkovic
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petulda333
17. jan 2024

@lusanko ja sa to tiez pytam a vzdy kupim aj zaplatim. A to som ako podozriva?? 🤦

simca06022011
17. jan 2024

email nie je ziadny katastroficky udaj, na objednanie kuriera ale nie je velmi potrebny.. cize by som napisala, ze ak chce tovar, nech posle platbu vopred, adresu a cislo mobilu, a potom mu to posles aj kurierom. Toto zvycajne staci aby sa podvodnici odmlcali

lukbe
17. jan 2024

Veď to, že pri využití cez packetu treba email aj telefónne číslo aj adresu packety, kde to posielaš. Podvodníci často packetu zneužívajú, potom sa ľudia boja, pritom packeta je oveľa lacnejšia ako pošta.

lusanko
17. jan 2024

@petulda333 no mne to podozrivé je, lebo sa mi to už stalo veľa krát, vždy to bol podvod a vždy táto otázka, bez pozdravu, krkolomná štylistika, to proste vidím.... A ty keď aj zaplatíš a možno použiješ aj iné slová, podozrivá nie si 😀

soldi
17. jan 2024

vsak email mu mozes kludne dat. urob si novy, to mas za par sekund

petulda333
17. jan 2024

@lusanko ja aj pozdravim 😁 ale pytam sa vzdy,pretoze viackrat som napisala,ze mam zaujem a odpoved neaktualne/predane 🙆

brezza
autor
17. jan 2024

@petulda333 je to podozrive. Napisal mi takto na dva inzeraty z dvoch co tam mam. Uplne rovnake vety ako pouzil ten z tej druhej diskusie co som sem dala link. A tak ako v tej aj tento moj pouziva muzsky rod pod zenskym profilom a menom. A na otazku na co potrebuje mail mi napise, ze je zdravotne postihnuty? Myslim, ze to je jasne. Ja som mu potom este napisala ci to mysli vazne a ci uz aj na modrom koniku podvadzaju. Uz neodpisal😀

brezza
autor
17. jan 2024

A pozeram, ze ucet je uz zruseny

petulda333
17. jan 2024

@brezza ved fajn,ja som pisala,ze otazka -je to dostupne- nie je podozriva. Ja sa takto pytam bezne