Normálne som nervná od utorka a musím to tu napísať, aby som sa aspoň troška upokojila. Jedna pani odtiaľto mala záujem o jednu moju kabelku, že má záujem, ale že bez poštovného ju chce, tak ja reku, že nech sa nehnevá, ale nie, že ak ju chce tak si to musí zaplatiť aj s poštovným. Ona že ok, ale koľko ju to bude stáť, keď jej ju pošlem obyčajne, bola som prekvapená, čo za otázky mi dáva, lebo ako som pozerala na jej profil, sama je predávajúca a teda má s tým skúsenosti, ale odpísala som jej že 0,80 centov (to je zásielka do pol kila)- si myslím, nevážim kabelu, aj keď sa mi zdala ťažšia ako pol kila, keď už sa tak vypytuje asi jej ide o každú korunku, už aj keď to bude drahšie kašlem na to, doplatím to poštovné. A tak aj bolo. Potom ona že dobre berie ju, nech jej pošlem č.účtu a že dúfa, že jej dojde do vianoc. To bolo v stredu. V piatok ešte peniaze neboli na účte, tak som jej to neposielala ešte. Poslala som jej balíček v utorok, lebo peniaze nabehli v pondelok na môj účet, len som nemohla v pondelok na poštu, kvoli niečomu čo tu nepotrebujem rozoberať, ale mala to poslané hneď v utorok ráno, preto myslím, že by nemal byť problém a do vianoc ju má doma. Ona sa na mňa osopila, že ako to, že som jej to už dávno neposlala, že ona už v stredu peniaze na účet dávala a také onaké výčitky... normálne som bola z toho v prdeli s prepáčením...! Tak najprv vyjednáva, že bez poštovného, potom len obyčajné poštovné, človek jej vyjde v ústrety a ona vás potom očierni. Že keby vedela, tak si zaplatí prvú triedu... tak to by som chcela vidieť, keď vymýšľala od začiatku 😖 Človek sa snaží pána beka každému vyjsť v ústrety a nakoniec dopadne ako debil. S nikým som tu nemala nikdy žiaden problém, stále sa dalo s každým normálne komunikovať, ale tak toto ma ozaj dorazilo. Ja viem, že človek ak hlavne niečo drahšie kupuje, tak je v strehu, aby mu tá kupovaná vecička v poriadku došla a taká, ako si ju predstavuje, ale tak hádam tu nebudeme po sebe bliakať a očierňovať sa...
S takymi ludmi je lepsie neobchodovat.
keby sme tu každá riešila také osoby a kvôli tomu zakladala tému,tak koník asi praskne 😉 kašli na to 😉
Absolútne sa tým nezaťažuj, neurobila si žiadnu chybu, tak kašli na to.
Takých ľudí ešte stretneš milión, nedá sa nad každým pozastavovať a premýšľať, lebo to by bolo na zbláznenie.