Niektorý ľudia majú aj svojich zvieracích miláčikov domka, kupujete aj im nejaké tie drobnosti pod stromček na Vianoce? Ja mám osobne psíka ale nič mu nekupujem ale zato mu kupujem vždy keď idem na nákup alebo keď mi zíde na um, či keď mám aj peniažky samozrejme 😉
jasne psikom,aj malým zvieratkam a maju aj štedru veceru 😉 a v ten vecer aj psi mozu pod stromcek tam im darceky doniesol predsa Ježisko 😀okrem Vianoc dostavaju darceky na sv.Frantiska co bolo nedavno
@titkovamiriam No my našemu psíkovi nekupujeme darčeky ale večeru mu dáme, chudáčik, to by neprežil sa na Nás toľkých dívať a nič nejesť sám.
hej, kocurovi kupime nejaku lakotu, urobime lososika...ale netvari sa pritom nijako extra...teda tesi sa zradlu a hotovo...nejakym ozdobnym obojkom alebo macacim svetrikom by som ho asi potesila uz menej 😝
a ma dovolene byt chvilku dnu s nami...
pravdaže, kostičky, keksíky, granulky, balíček ochuteného zrnka pre zajačika a morča. 😉 a ak sa podarí psíkom aj nejakú hračku
teraz bude s nami na vianoce 1x nas mazlicek-Roky(pes)..nas tata mu slubil,ze mu upecie cele kurca,aby si tie vianoce ozaj uzil.. 😵
No baby, ako čítam, stále mi vychádza že zvieratká sú naše druhé deti, čo? 😉
ano 🙂 uz ma kupeneho plysaka pre psikov, hryzadlo, lopticku novu a gumenu hracku 🙂 na mikulasa ma kupene susene hovadzie drzky a taku maxi kost 🙂
jasne vzdy sa ujde nejaka maškrta.
my kupujeme našej havke darečky, minulý rok to bola hračka a pamlsky. dokonca aj nasi a aj svokrovci jej kupuju. :D
Jasne,ved Jezisko nosi darcek vsetkym...
u nas pes dostava pod stromcek pravidelne kost, alebo nieco podobne. Vzdy je s nami pri stromceku a pozera sa ako sa rozbaluju darceky a caka, ci aj ona nieco dostane. 🙂 Staci povedat jej meno a uz su usi hore, chvostik sa vrti a hafan si cupka pre darcek...uchmatne ho do papulky, odide bokom a rozbaluje o106, no skratka zazitok na pohladanie.
Tak mi máme doma 2 vodné korytnačky na štedrý deň im dávame ako večeru živé rybky ktoré si ulovia potom nejaké darčeky vúčšinou vápencové tablety do vody
Jasne kupujeme. je to nas clen rodiny. MM sa s nim rozprava ako s mimcom,susedia sa na nom smeju 😀 😀 😀
Kupujeme napr. vitaminove kosticky, granulky, deky do auta, peliesiky, oblecko, voditka , obojky. 🙂 A take drobnosti 😉