Poradte mi ako sa da kupovat a predavat cez aukcie na akej stranke sa to da?
no mimiaukcie riadna blbost-neodporucam 😠
JA odporucam, mam len dobre skusenosti.
Dakujem ti a co mi odporucas?Mam vela znackovych veci a chcem ich predat.
aj ja odporucam....
z MMa mam len dobre skusenosti,sama tak kupujem a predavam,akurat par minut dozadu sa mi podarilo nieco si vydrazit jupiiiiiii 😀 😀 😀
mimiaukcie.sk
zaregistrovat sa, objednat balik aukcii a mozes si nahodit veci. Mne sa celkom dobre preda a aj dobre viem nakupit.
kartur tak to sme potom dve 🙂 😉
😉 prave tento tyzden mi dosli topky, za uplne super cenu, nove 😎 😎
no super...ja som prave vyhrala spaci vak....tiez ako novy ani nepouzity tusim nebol... 😉
a moooc sa na neho tesime... 😉
aj ja mam s mimiakciou len dobre skusenosti 😉 aj s MMB
ja mam tiez dobre skusenosti s mimiaukciami 🙂 takze doporucujem 😀
Ahojte. Ja vo velkom pouzivam Ebay. Sestra predava aj kupuje na miniaukciach. Popredala vsetky znackove veci co nam zostali po malych. Myslim, ze zo 100 usporiadanych aukcii mala problemy asi s dvoma. Jedna nakupujuca si kupila nejake oblecko po malej a stazovala sa, ze ona cakala, ze bude ako nove. Druhy problem bol s postou a to sa vyriesilo.
Celkovo by som tie miniaukcie odporucila. Myslim, ze nic lepsieho na SK nieje.
Na nakupy sa oplati Ebay, uz sa da aj na Slovensku zaregistrovat na PayPal tak to je super!!
mimiaukcie, tiež odporúčam...kupujem si tam veci 🙂
Kocky dakujem vam vsetkym za rady .Arabela prosim ta co je to Paypal a ebay ?Ja mam kopu znac.veci lebo som zhodila 15kg a chcem sa ich zbavit.diky vsetkym
ahojte, co ste si platili kredit - aukcie - na mimiaukcii, ako dlho vam trvalo, nez vam ten kredit pripisali? platila som minuly tyzden v utorok poobede a stale nic 😒
martina, mne nabehli na 5-ty deň od objednania a zaplatenia 🙂
na stránke majú kontakt, kam treba písať, ak nastane problém, skús...., určite sa to vyrieši
andrejka, na 5. pracovny den? maju tam napisane, ze reklamaie riesia az po 7. dni - ak to nenabehne.
tak mi to pred chvilo naskocilo, akurat ked som pisala mail 🙂
no vidíš, aj som myslela, že ti to dnes nabehne, nepoznám nikoho, kto by s tým mal problém, známim to nabehlo zväčša v "posledný" deň, mne skôr, no netuším prečo 😉 a môžeš predávať 😀
a ja bude kupovat 😀 tiez mam len dobre skusenosti a mm aukciu ma najradsej moj syn ktory ma tri roky ,ten mi tam uz kopu veci nakupil.ci som to potrebovala alebo nepotrebovala 😀
ja tam nakupujem, niekoľko vecí sa mi podarilo vydražiť super výhodne 😉
lilix • Včera o 14:29
ahojte, neviem nikde najst temu o drazbe veci na nete.. videla som, ze niektore maminy si vydrazili pekne vecicky pre deti, ale neviem tie linky...
ak tu taka tema je, tak sa ospravedlnujem...
budem rada, ak mi napisete IP s linkom diky moc.
lilix • Včera o 14:34
uz som naslaaaaaaaaa
mimiaukcie
alon111 • 3d • Včera o 14:34
tak ak chces tak na mimiaukcie sa daju drazit vecicky
janinah • 3d • Včera o 16:49
aj na mojeaukcie
maryah • snž • Včera o 17:09
kukni aj na mimibazar
layla • Včera o 18:12
aj www.ebay.com
Ahojte kocky. Tak ja tiez MMA len a len odporucam. Sama tam cosi davam a aj nakupujem. Naposledy som mala take ulovky, ze spica...
Len si dajte pozor, aby ste sa nestali zavisle...xixixi
ahojte, no ja som už závislák, aj tam kupujem aj predávam 😀
noo ja tiez chodim na MMA a som zavisla ☹
A konecne je to vonku! 😀
Malej som uz vydrazila tolko veci na leto ze to nemam kam davat a o sebe ani nehovorim uz s tym neviem skoncit, a aj manzel mi uz nadava ze som sibnuta... 😅
tak zavislacka na MMA ale aj na MMB som aj ja 😖 😖 a vzdy sa mi podaria pekne ulovky este nikdy sa mi nestalo ze by som nebola spokojna 😉
aj aukro je dobre-beru to tam vazne....raz dva zablokuju ucet🙂
detto
zavislacka na MMA
100 % doporucujeme
super sme tam nakupili aj predali
pekne veci nove, problemy som zatial nemala
Kočky závislá som už aj ja 😀
Cez mimiaukcie som predala už viac ako 150 posteľných súprav. Zatiaľ som mala problém len s asi 5timi zákazníčkami, čo vymýšlali, že aukciu nepreberú. Ďalší problém je pošta. Treba si riadne vždy uschovať doklad o poslaní balíčka a odporúčam balíčky poistiť. No a samozrejme som toho už aj veľa pokúpila - občas za super cenu🙂
Takže zhrnutie:
Formou aukcií
www.mimiaukcie.sk
www.aukro.sk
www.AukciaNaopak.cz - z tejto stránky mi chodia maily, ale ešte som nemala čas otestovať....
Bez aukcií - kúpa predaj za stanovenú cenu
www.Minibazar.sk - tu už mi došiel mail, že v dohľadnej dobe budú spustené aj aukcie
www.mimibazar.sk
www.hyperinzercia.sk
www.bazos.sk
kocky ake mate skusenosti s aukrom??? som tam u dlho registrovana no az teraz som si spomenula na heslo 😀 ale zada sa mi tam vsetko cenovo velmi prehnane ☹ preco aj na slovensku neni e-bay??? 😔
ahoj 🙂 kukni sa na mimiaukcie.sk