Ahojte zienky, mate niektora skusenosti s kupou spodneho pradla cez net? A ak ano ktora je ta naj? Na xpradlo sa mi jedna paci a vaham ci si ju kupit.Normalne nosim velkost Cale niektore C v obchode su mi male 😒 ale v New Yokeri tam mi sedia, asi kazdy predajca ma ine velkosti. Ja si uz dlhsie nemozem najst moju velkost,ak aj nieco najdem bud mi cosi vytrca abo mi nesedi. A navyse setky pekne maju len v B ☹ Ak mate nejake skusenosti budem rada dakujem
Ja kupujem len cez net, overenú značku ktorá presne viem ako mi sadne. Lormar od súkromnej predávajúcej, Victorias Secret priamo z oficiálnej stránky. Aj keby som potrebovala vymeniť či vrátiť, nebude problém ani V jednom prípade
ja kupujem cez bonprix. vsetko spodne pradlo mi tam sedi. a tiez sa da vratit, vymenit. a som spokojna aj materialovo. neroztahuje sa, nevyliezaju drotene vystuze, nezmolkuju sa a biela ostava biela. maju tam velky vyber.
No velkosť zalezi od znacky, a ak nevies najst spravny strih tak musis poskusat, Lormar ma kadejake tvary a vyplne gelove,molytan atd, ale na strankach je vzdy tabulka a niekde aj postup ako si vybrat spravnu velkost a strih. Ja nosim len Lormar, neznasam tie lacotinky z HMka alebo NYorkeru ktore dva krat vyperem a uz su nechutne (objednavam z www.pradielko.sk) a mam odskusane ze mi od lormaru sedi 70B, a hlavne ja co nemam nadupany vystrih som si kupila od lormaru Double push up a je to super. A je pravda ze to možes do 14dni vratit a hlavne je to lacnejsie ako v kamennom.
Ja nakupujem cez internet. Niekedy to urobím tak, že ju bielizeň kúpim v predaji skúsim si to a potom si ho od jednej značky objednávam lacnejšie cez internet. Najčastejšie kupujem http://www.moje-bielizen.sk/vyrobci/lormar. Už ho mám odskúšané ten web. A alebo skúste Heuréka, tam sa dá podľa recenzií nájsť taky dobrý obchod.
ja sa tiez bojim objednat, ze by mi bolo male :/ ale velmi chcem potesit manzela nejakym peknym obleckom na vecer :P
@1pillow1 neni sa čoho, veď keď ti bude malé alebo čo tak to vymeníš/vrátiš, z netu je to jednoduché. ja objednávam pravidelne na superlove stránkach, nikdy som nemala žiadny prolém 🙂
dakujem, no to je pravda ze ked tak poslem spat. tak nieco vyberiem a dam vediet :D snad ho to potesi
ja už roky objednávam cez astratex.sk, majú tam veľký výber, veľakrát akcie na prádlo a bez problémov dodanie aj prípadná výmena 🙂
Ahoj, ja kupujem, ale len moju overenu znacku o ktorej viem, ktory kosik mi sadne. Ale ved neriskujes, ak ti nesadne, do 14 dni mozes vratit a vratia ti peniaze (tak pisu na stranke). Len si treba overit referencie obchodu, ci je spolahlivy.