Kupujete spodné prádlo cez net?

dianka3
7. jún 2014

Ahojte zienky, mate niektora skusenosti s kupou spodneho pradla cez net? A ak ano ktora je ta naj? Na xpradlo sa mi jedna paci a vaham ci si ju kupit.Normalne nosim velkost Cale niektore C v obchode su mi male 😒 ale v New Yokeri tam mi sedia, asi kazdy predajca ma ine velkosti. Ja si uz dlhsie nemozem najst moju velkost,ak aj nieco najdem bud mi cosi vytrca abo mi nesedi. A navyse setky pekne maju len v B ☹ Ak mate nejake skusenosti budem rada dakujem

bosoriak
7. jún 2014

Ahoj, ja kupujem, ale len moju overenu znacku o ktorej viem, ktory kosik mi sadne. Ale ved neriskujes, ak ti nesadne, do 14 dni mozes vratit a vratia ti peniaze (tak pisu na stranke). Len si treba overit referencie obchodu, ci je spolahlivy.

sissy27
7. jún 2014

Ja kupujem len cez net, overenú značku ktorá presne viem ako mi sadne. Lormar od súkromnej predávajúcej, Victorias Secret priamo z oficiálnej stránky. Aj keby som potrebovala vymeniť či vrátiť, nebude problém ani V jednom prípade

mawka
7. jún 2014

ja kupujem cez bonprix. vsetko spodne pradlo mi tam sedi. a tiez sa da vratit, vymenit. a som spokojna aj materialovo. neroztahuje sa, nevyliezaju drotene vystuze, nezmolkuju sa a biela ostava biela. maju tam velky vyber.

patth
7. dec 2014

No velkosť zalezi od znacky, a ak nevies najst spravny strih tak musis poskusat, Lormar ma kadejake tvary a vyplne gelove,molytan atd, ale na strankach je vzdy tabulka a niekde aj postup ako si vybrat spravnu velkost a strih. Ja nosim len Lormar, neznasam tie lacotinky z HMka alebo NYorkeru ktore dva krat vyperem a uz su nechutne (objednavam z www.pradielko.sk) a mam odskusane ze mi od lormaru sedi 70B, a hlavne ja co nemam nadupany vystrih som si kupila od lormaru Double push up a je to super. A je pravda ze to možes do 14dni vratit a hlavne je to lacnejsie ako v kamennom.

helga170
5. máj 2016

Ja nakupujem cez internet. Niekedy to urobím tak, že ju bielizeň kúpim v predaji skúsim si to a potom si ho od jednej značky objednávam lacnejšie cez internet. Najčastejšie kupujem http://www.moje-bielizen.sk/vyrobci/lormar. Už ho mám odskúšané ten web. A alebo skúste Heuréka, tam sa dá podľa recenzií nájsť taky dobrý obchod.

milka421
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1pillow1
20. júl 2019
Používateľ 1pillow1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1pillow1.

ja sa tiez bojim objednat, ze by mi bolo male :/ ale velmi chcem potesit manzela nejakym peknym obleckom na vecer :P

3kvietok3
23. júl 2019
Používateľ 3kvietok3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 3kvietok3.

@1pillow1 neni sa čoho, veď keď ti bude malé alebo čo tak to vymeníš/vrátiš, z netu je to jednoduché. ja objednávam pravidelne na superlove stránkach, nikdy som nemala žiadny prolém 🙂

1pillow1
24. júl 2019
Používateľ 1pillow1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1pillow1.

dakujem, no to je pravda ze ked tak poslem spat. tak nieco vyberiem a dam vediet :D snad ho to potesi

lucka1222
25. júl 2019

ja už roky objednávam cez astratex.sk, majú tam veľký výber, veľakrát akcie na prádlo a bez problémov dodanie aj prípadná výmena 🙂