Kupujete každý rok plavky? Ak chodíte k moru a k vode?
Nie…. Mam 100 rocne od CK a prezili x rokov zivota v Spanielsku pri plazi. Mala som aj ine znacky, ale ziadne neboli tak kvalitne. Momentalne sa ale kupem uz len v bazene… drzia stale, mozno farby nie su take jasne ale gumicky aj latka su super. Dalsie budu tiez od CK.
Ja priznávam, že plavky sú jedna z mála vecí, kde nepozerám až tak po kvalite a neivestujem tak, aby mi vydržali dlho, lebo rada mením strih, štýl, farby.. počas leta striedam viac modelov a väčšinou mi jedny vydržia 2 sezóny 🙂
Mam vzdy trojo a nosim, kym sa nerozpadnu, potom kupim nove… co trva tak 6-10 rokov… lebo, zial, clovek ich vyuzije az na par vynimiek len v lete… 🤷🏼♀️
Nosim kym mi slana voda nevyzerie gumicky..
10r+ mozu mat....
Vždy si každý rok kupujem nové plavky a taktiež v zime zimnú bundu. :D taka moja úchylka
Tak ja keďže za posledné 4 roky som bola 2x tehotná kojila som a bolo aj obdobie bez kojenia, moje prsia si prešli tromi až štyrmi veľkosťami čiže posledných 5 rokov kupujem každé leto nové plavky 😊
Ak treba tak áno, keď sú dobré aj 2 roky vynosim. Nerozumiem tejto otázke 😄
Ja chodím na dovolenky k moru 2-3 x ročne a vždy musím mať odtiaľ fotky v iných plavkách 🙈
Ako písala romikk, každý máme nejakú úchylku a toto je moja.
Ale nikomu tým neubližujem,tak je to ok.
Áno, a vôbec niektoré neobliekam.. ide len o ten dobrý pocit. ... 😁😂😁😂....podotýkam, nie sú drahé
Ja kupujem, ak sa mi nejake pacia a mam dojem, ze ich vyuzijem 🙄🤣 a ked nevyuzijem, nevadi, zidu sa neskor 😎 plaviek mam viac aj preto, ze nemam rada na sebe mokre plavky, tak 1 by mi nestacili
Nie, nekupujem plavky každý rok. Jedny mám už možno 5 rokov a druhé som si dokúpila tento rok. Snáď poslúžia tie nové min. toľko. Aj tým starším nič nechýba. Stále vyzerajú dobre, hoci nie sú žiadna extra značka, len obyčajné hm.
Nie
@romikk22 co robis prosim s tymi starsimi bundami? Toto ma zaujima ze kam s dobrym obleckom, ked rada menis 🙏
Tým ze celoročne aspoň raz dva krát mesačne chodíme po termáloch a welnesoch dva krát rocne k moru a cele leto sme pri bazénoch mam plaviek milión a dosť ich aj ničím. Zatiaľ keď porovnám lacné s drahé je to jedno lebo hrdzavá voda vo welnese a slané more a horúce bazény farby vyťahujú rovnako a ničia ešte som nenašla značku co by vydržala dlhšie ako rok dva u mňa.
Nekupujem kazdy rok nove. K moru beriem tie najstarsie a povacsine ich tam nakoniec aj vyhodim. Kedze su cele od piesku.
Ano kazdy rok mam nove plavky.
Ja každý rok. Mám ich asi 9. :D ja by som nemohla mať len dvoje. 🙂 také obycajne mam na plaváreň. Ďalej do bazéna, na dovolenku k moru že by bolo na výmenu 🙂 ale to je asi taká úchylka. Ze pred každou dovolenkou kúpim plavky 🙂
ANO a to preto lebo jedny mi nevydržia pomaly ani jednu sezónu ☹ ale mám len 1ks 😀
Kazdy rok si poviem, ze si uz plavky nekúpim ale nedodržala som to ani tento rok 🤣🤣🤣🤣
@maris5 vies o tom, ze plavky sa od piesku daju vyprat?
Nie. Vďaka "úžasne" osvetleným kabínkam neznášam nákup plaviek 😅.
@betulinka1 a najlepšie ešte na plazí, keď sa človek oplachuje od piesku a v kabínke prezlecie tak plavky odsolit a odpieskovat 🥳
Nekupujem každý rok, niekedy kúpim aj dvojo, niekedy žiadne.
Musim si kupit kazdy rok, inac by som bola na prasky, to je taka uchylka aj tenisky kazdy ma svoje 😉
@ahhola ja ihned ako prideme z plaze davam na chvilu do umývadla s vodou, tam necham 10 min., preperiem mydlom a hotovo. Este sa mi nestalo aby som nedostala piesok z plaviek a to sme boli teda kade tade na roznych pieskoch a nie len v EU.
@babulkomale ja ich posúvam bud mojej mamine keď ss jej dáka paci tak jej dám..alebo mam jednu známu ktorá stále odomna berie veci ktoré sú ešte zachovalé nositeľne. 🙂 a jednu" staršiu" bundu , teda takú ktorú už nechcem nosiť medzi ludi si nahávam ze keď potrebujem vybehnúť niečo na dvor rýchlo spraviť tak si hodím takú. 🙂
@betulinka1 nedaju, stale je to vo vlaknach nabite. Deti maju take plavky, ktore nosili cele leto aj dalsiu sezonu, ten piesok v nich ostal.
@kris_tin257 Ja som na tom rovnako :D Za poslednych par rokov na striedacku tehotenstva, kojenie, rozne velkosti oblecenia a podprseniek, takze kazdy rok novy plavky... Teraz som zase tehotna a uz som si kupila dvojo tehotenskych plaviek na dovcu...
Ja som doteraz mala iba jedne plavky a asi 10 rokov. Ale kedze boli celé, a chcela som aj dvojdielne, aby som vedela spojit aktivny trip s kupanim, tak som si kupila nove.
Tie 10 rocne su z bonrpix a su stale velmi schopné a urcite ich budem pouzivat aj nadalej