Ahojte,
téma troška na odľahčenie. Zostávate ešte verné aj klasickému papierovému diáru ? Alebo využívate už len v mobile ? 🙂
Ďakujem 🙂
Ja napriklad nepouzivam mobil. Mam ho len na volanie, ak treba. Nic ine v nom nemam. Mám kazdy rok klasicky zapisnik, kde si normalne zapisujem
Mam v mobile 3 kalendáre, klasika telefón, potom termíny a pracovné zadelenie a dovolenkový plánovací
tiež mám kombináciu v telefóne kalendár+papierová forma
Ja pouzivam na zapisovanie si lekarov, kontrol a inych veci klasicky stolovy kalendar. Nikdy som diar nemala, v kabelke by sa mi znicil a doma mam kalendar.
Ked potrebujem nieco surne zaznacit, pouzijem zapisnik v mobile a doma si prepisem do kalendara.
Ja si kupujem papierovy uz dlhe roky. No momentalne som sa dostala do stadia, ze si do neho nestiham pisat. A prechadzam na ten mobilovy. Tam sa lahsie maze, farebne odlisuje, dava pripomienka, obrazok a pod... na dalsi rok si papierovy asi ani nekupim. Archivujem ich 10 rokov, keby bolo treba daco pozriet, no ta potreba nikdy nebola
Kupujem. Každý rok. A familiárne ho volám debilníček. 😂 ...a keď sa dá, vyberám vyrobený na Slovensku. Budúcoročný by mi mal každým dňom doraziť.
Áno magneticky diar v kabelke a do v mobilu si dávam pripomienku
K zivotu to nastastie nepotrebujem, tych par terminov u lekara ci oslav zapisem do kalendara, ktory je zaveseny na stene v kuchyni.
V praci som pouzivala len cisto kalendar v outlooku
Ja si vyrábam vlastný (bullet journal). Ale ja to mám aj ako debilník, okrem termínov, zapisujem aj čo treba urobiť, kúpiť, miesta, ktoré chceme navštíviť atď
Ja mam vsetko v mobile lebo ten mam stale pri sebe a ked potrebujem nieco zapisat spravim to hned ked som mala papierovy zabudala som si tam pisat veci lebo som ho nemala vzdy pri sebe
Ja si buď všetko zapamätám a keď už začnem mať na daný mesiac toho viac zapisujem do telefónu
Mám kalendár v mobile, do neho si píšem všetky termíny, je prepojený s TeamSnap/RampTeam, tam mava synov team zaznačené tréningy, zápasy, akcie. Na niektoré termíny mám nastavené upozornenia vopred, aby som nezabudla, čo sa s papierom nedá všetky termíny sa mi ukazujú na hodinkách, takže presne viem, čo mám v daný deň a nepotrebujem na to myslieť a kontrolovať diár/stolovy kalendár a pod.
Na Menštruačný kalendár dlhé roky používam app P Tracker, tiež mi dáva upozornenia deň vopred keď ma prísť očakávaná menštruacia, tiež vedie štatistiku - priemerný cyklus, najdlhší, najkratší za celé obdobie, nemusím nič hľadať ani doma odkladať kalendáriky.
Nevidím žiaden dôvod zo sebou všade vláčiť nejaký diár, keď si môžem všetko zapísať hneď do telefonu. Tiež nejaký kalendár doma na stene mi nepomože, keď som v robote, či niekde mimo a dohadujem si s niekym stretnutie, termín.
Ja diare nepouzivam roky, mam klasicky stolovy kalendar doma aj v praci a tam si zapisujem veci.
Ano, pisem vsetko do mobilu, kalendara na stole a aj do diara. Istota je gulomet 😃
Používam mobil. Máme spojený rodinný kalendár. Zatiaľ ho využívam iba z mužom, časom sa pridajú deti. Niet na zdieľaný kalendár.
Áno klasický. Co je psano, to je dano...ja som stara škola...mobil môže zdochnut a nedostanem sa k objednávkam..papier ma nepusti...ja teda radšej mám klasicky diar
@babulkomale
@lasona áno, presne. Aj ja som taká. V kalendári je to istota 🙂. Stará škola.
Mam nastenny uzky kalendar tam si znacim dolezite veci
ano pouzivam stale klasicky diar, vacsinou ich este aj dostavame ku koncu roka od obchodnych partnerov. Pre mna je to jedna z veci, ktore potrebujem. Naozaj mam kadeco elektronicke, uz ako uctovnik mam aj papiere eliminovane tak ze nik nechape, ALE diaru sa nevzdam. Mam tam vsetko dolezite, mam tam aj cisla pocas roka ktore potrebujem, terminy a pod. Telefon sa mi rozbije, kym cloud rozchodim, zalohy postahujem... napr. terminy k leakrom, mame aj na pol roka a viac vopred, uz v januari budem vediet 2terminy s dcerou na dentalku, k zubarke... az do konca orka to vzdy naplanujeme.
Nevlacim to so sebou, vacsinou, terminy si zapisujem doma, za pracovnym stolom, tyzdne dopredu pozriem cely tyzden co mam/nemam.
@simca06022011 presne aj tak
Jasne, ja som totalne papierovy typ a vsetko si vzdy pisem 😉 elektronicke vobec nevyuzivam
Ked sa internet zruti, mam diar 😃
Ani jedno. ;D
Ja mám stolný kalendár a do toho všetko zapisujem
V robote mame zdielany kvoli rozpisom a akciam.ale v kabelke stara klasika Eva alebo Albi diar musi byt..pocmarany popisany v decembri uplny srot ale.bez neho neviem.fungovat.jezisko mi nosi kazdy rok novy a ja sa vytesujem.a.doma na chladnicke.rodinny planovaci.uz.6.rokov aj.na ten nedam dopustit.
V mobile pouzivam len menstruacny
Mam 26 rokov a cca od 16 každý rok jedine papierove
Ja pouzivam. Zboznujem klasicky diar. Skusala som v mobile,ale nie je to ono. Nakoniec som aj tak skoncila pri klasickom diary
Kupujem.
Ja v mobile nepouzivam vobec diar. My mame dima nastenny rodinny planovaci, tak ten posledne roky vyuzivam veru najviac. Samozrejme, menstr. si tam neznacim, na to mam len taky prirucny kalendarik, taky ten klasicky maly "predvolebny" 😀