Kupujete látky v Ikei?

tterinkaa
25. apr 2013

Je tu niekto , kto ma skusenost s nakupom latok v Ikei? Vyslala som dnes mm kupit latku, prisiel nahnevany, ze tam viac uz teda nepojde. Sokovany , ze vsetko je samoobsluha, ze si sam musel nastrihat latku, odvazit....Sokujuce pre mna bolo za aku cenu to doniesol, vsetko 2x drahsie ako v cenniku na nete. Na listku co mu dala vaha boli divoke cisla, nameral 2 metre latky 150cm sirokej a vaha mu zaratala 4,8m! Teraz neviem ci som ja blba a neviem ako ratat cenu latky, alebo je blba Ikea. Osobne som sa nestretla s predajom latok na vahu, a ked je cena udana za 1 meter, to znamena ze odstrihnem 1 meter danej sirky a je to za tuto cenu. Poradite co s tym?

sissy27
25. apr 2013

@tterinkaa no najlepšie bude ísť do ikea a reklamovať, resp. si to nechať vysvetliť... ale ako pozerám na nete, je tam poznámka "Cena výrobku sa môže odlišovať pre rôzne obchodné domy.", aj tam môže byť zrada....

ikke
25. apr 2013

@tterinkaa v ikea v kazdom oddeleni su pracovnici zodpovedni za oddelenie, mal sa postazovat/poradit tam. hlavne ak ide o takuto velku odchylku. dodatocne uz totiz len tazko dokaze, ze latky kupil len 2 metre a nie 4,80 ☹
ja latky v ikea kupujem, kazda latka ma istu gramaz, takze predaj na vahu je rovnako mozny ako predaj na dlzku.
co s tym? mozte skusit reklamovat v ikea, no uspech nie je zaruceny. do buducna - vzdy, ak su nejake nejasnosti, poradit sa s prislusnym personalom este pred kupoou!

zuzka38
25. apr 2013

tak neviem, ale mne cena vzdy sedela... samoobsluha je fajn vec, akurat im jedna vaha nefunguje, ale druha je OK.. asi by som skor nabuduce neposielala muza a ked mate problem, tak treba vyhladat pomoc obsluhy priamo v ikei, urcite ti pomozu... 😉

tterinkaa
autor
25. apr 2013

@ikke a vzdy tie latky treba vazit?inak sa to tam neda?

hradnapani
25. apr 2013

@tterinkaa ano,kupujem a cena mi vzdy sedi, do centu. Kolko si odstrihnem, tolko po prepocitani sa vahu sedi s uvedenou sumou. A co je na tej samoobsluhe take hrozne? ved chytim latku, odstihnem na tom stole podla toho metra, odvazim a idem. A keby nieco, je tam obsluha.

hradnapani
25. apr 2013

@tterinkaa inak, ako bez tej vahy to, zial, nejde 😒 A ano, ma to byt tak, ako pises. Ked odstrihnes jeden meter, tak to aj po prevazeni musi sediet s cenou, ktoru uvadzaju v cenniku za jeden meter. Takze niekde sa vo vasom pripade musela stat chyba.

stardust
25. apr 2013

do ikey nechodim, tak nemam potuchy, ako to tam chodi...ale kedze si to manzel vazil sam, tak musel zadat kod nejakej inej latky s nizsou dlzkovou hustotou. Ja by som tam sla cenu reklamovat, blocik mate, stoji na nom gramaz, typ latky aj cena, ukazem tie dva metre latky a hotovo...ak je tak, reklamaciu vam musia uznat 😉

@tterinkaa

tterinkaa
autor
25. apr 2013

@stardust Problem je v tom, ze sme z Oravy, manzel cestou zo sluzobky sa zastavil na nakup....Na stitku na sacku v ktorom je latka vsetko sedi, kod latky sedi, len ta dlzka nesedi, to znamena, ze ta vaha musela vazit zle. Bol vytoceny ako vyvrtka, pretoze tam behal po celom oddeleni a nevedel tam najst ziadnu osobku - predavacku- ktora by to nejako poriesila, poradila, skontrolovala...a tak mame latky so 100% prirazkou ☹

stardust
25. apr 2013

@tterinkaa tak potom jedine kontaktovat ikeu a vyjasnit si to.

http://www.ikea.com/ms/sk_SK/customer_service/c...

tterinkaa
autor
25. apr 2013

@stardust Vdaka za radu, tak som tam napisala, uviedla ako reklamaciu, som zvedava , ci sa ozvu.

vujtek
19. jún 2013

podla mna ikea nieje celkom idealne miesto na nakup latok 🙂

select
9. apr 2014

Ahoj, ak by ste mali záujem o kvalitné látky, tak odporúčam náš e-shop.
Prípadne, ak by ste hľadali niečo konkrétne, tak mi napíšte a poradím Vám. 🙂