Kupovali ste už cez internetový obchod Hej.sk?

gabuci
16. dec 2011

Chcem sa spýtať,či ste už niekto objednali niečo v tom obchode.Ako ste boli spokojné,ako dlho ste čakali na tovar.

liz_lemon
17. dec 2011

@gabuci hej.sk je spolahlivy obchod, mame odtial viacero veci (mobil, notebook, parfum, radio a ine), co si pamatam, tak sme nikdy dlho necakali, ale my sme si vsetky veci boli vzdy zobrat sami, na osobny odber

gabuci
autor
18. dec 2011

@liz_lemon dakujem za odpoved,no nám je to moc daleko osobne si zobrať veci...to máme tak zhruba asi 120 kilometrov...ked nie viac.Dúfam,že nebudem sklamaná...

klauduska
18. dec 2011

@gabuci mojej mamine sme odtial kupovali mikrovlnku,ruru a varnu dosku....po doneseni sme to len zlahka skontrovali,mikrovlnku aj odskusali,tosa dalo,ale kdeze nebola este linka, odlozili sme to a o mesiac sme sa nepekne prekvapili,ked sme zistili,ze rura bola poskodena,ked sa otvorili dvierka,ten okrajovy plech bol stlaceny,osuchany....reklamaciu nam neuznali,ani po dlhych vybavovackach.... 😒 😒 😒
Takze taka nassa skusenost...dobre si to prekontrolujte.... 😉

gabuci
autor
18. dec 2011

@klauduska dakujem veľmi pekne...už som z toho nervôzna či to dobre dopadne.Zhoda okolností sme boli v NR priamo v Datarte,mali tam jednu z tých práčok čo som mala vyhliadnuté.Aj za dobrú cenu.Pritom v internetovej obchode Datart tá pračka mala väčšiu sumu.Lenže som už kupiť ju nemohla,lebo od Hej.sk mám objednanu druhu čo som si vybrala.Tak už len čakám kedy mi prinesu a pevne verím,že bude to všetko s tou pračkou v poriadku.Kamarátka už mala z Mall.sk práčku,televízor...ani neviem ešte čo,bola spokojná.Tú moju,čo som si vybrala,tam nemali,tak som sa rozhodla pre Hej.sk.Tak uvidím,ale nech čím skôr je to tu...

kata13
19. dec 2011

@gabuci my sme tiez uz viac krat od nich kupovali a boli sme spokojni zatial, ale odobrat sme si boli osobne. urcite ked vam to maju dorucit si ju skontrolujte hned predtym nez odidu, lebo moze sa poskodit po ceste prevozom. skuste im zavolat, ze v akom stave je vasa objednavka, ci vam nevedia povedat kedy bude dorucena, podla mna s tym problem nebudu mat

gabuci
autor
20. dec 2011

No dneska nám doniesli pračku,vybalila som ešte pred nimi,povedali,že 7 dní mám si nechať obal,keby niečo,tak potom zavolať....zajtra asi ju vyskúšam...dúfam,že budem spokojná.Z vonka vyzerá dobre,žiadne poškodenie,či aj dobre funguje,to sa ešte uvidí.Ináč dakujem za rady....každej jednej,ktorá sem prispela.

claudica
21. dec 2011

My sme robili na jar rekonštrukciu bytu a úplne všetky spotrebiče máme z tejto stránky. Absolútna spokojnosť!!! 😉

emanka
21. dec 2011

ja som odtiaľ tiež viackrát objednávala a som maximálne spokojná.

sandrika1986
8. okt 2013

Ja som tiež odtiaľ objednávala veci a bola som rovnako spokojná 🙂

matej138
9. nov 2015
Používateľ matej138 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matej138.

Áno kupoval som tam, a najviac sa mi páčia tie zľavy, ktoré majú.
http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/
Dúfam že niekomu pomôžu. 🙂