Ahojte kupovol niekto nábytok zo stranký Bývaj s nami?
Chcela by som kuchynskú linku no neviem ako by to dopadlo keď som ju nevidela len na foto a ani zo stránkou nemám skúsenosti.
Tak to je risk, nerozmýšľala si po chodiť skôr nejaké predajne kde majú kuchyne aby si videla naživo napr tempo kondela, merkury, asko, decodom určite by si našla nejakú podobnú a možno ešte krajšiu 🙂, kuchyňu budeš využívať denne a nekupuje š ju na mesiac. Tým ťa nechcem ohovárať, to je len môj názor.
Väčšina kuchýň sa nikde nedá vidieť. Hlavne výrobca a materiál je dôležitý... Čiže to si treba pozrieť. Ja som pozerala kuchyne kadekde a niektore boli také tenucke tie dvierka a korpusy... No neviem. Čiže ja pozerám na to...
Ja som si tiez nasla kuchynu ktora sa nedala nikde dat omrknut a tak mi stolar spravil taku istu na mieru. Nerada kupujem macku vo vreci.
Ja mam od nich stolicky. Vsetko prebehlo v poriadku. Dokonca sme boli zaradene aj do sutaze.
Ahoj ja by som nekupovala kuchyňu cez e shop, potrebovala by som ju vidieť, možno ak by to bola len nejaká komoda tak áno,ale nábytok majú celkom pekný