Kupovali ste nábytok zo stránky Bývaj s nami?

zaira2016
1. mar 2020

Ahojte kupovol niekto nábytok zo stranký Bývaj s nami?
Chcela by som kuchynskú linku no neviem ako by to dopadlo keď som ju nevidela len na foto a ani zo stránkou nemám skúsenosti.

martinals
1. mar 2020

Ahoj ja by som nekupovala kuchyňu cez e shop, potrebovala by som ju vidieť, možno ak by to bola len nejaká komoda tak áno,ale nábytok majú celkom pekný

zaira2016
autor
1. mar 2020

@martinals ahoj, aj ja by som ju chcela vidieť naživo lenže nemajú ju len tam na eshope a veľmi sa mi páči

martinals
1. mar 2020

Tak to je risk, nerozmýšľala si po chodiť skôr nejaké predajne kde majú kuchyne aby si videla naživo napr tempo kondela, merkury, asko, decodom určite by si našla nejakú podobnú a možno ešte krajšiu 🙂, kuchyňu budeš využívať denne a nekupuje š ju na mesiac. Tým ťa nechcem ohovárať, to je len môj názor.

simca06022011
1. mar 2020

Väčšina kuchýň sa nikde nedá vidieť. Hlavne výrobca a materiál je dôležitý... Čiže to si treba pozrieť. Ja som pozerala kuchyne kadekde a niektore boli také tenucke tie dvierka a korpusy... No neviem. Čiže ja pozerám na to...

saskia_98
1. mar 2020

Ja som si tiez nasla kuchynu ktora sa nedala nikde dat omrknut a tak mi stolar spravil taku istu na mieru. Nerada kupujem macku vo vreci.

mergimar
2. mar 2020

Ja mam od nich stolicky. Vsetko prebehlo v poriadku. Dokonca sme boli zaradene aj do sutaze.