Kupovali ste cez www.wholesale-dress.net?

mamaveronika
3. mar 2012

Nemáte niekto skúsenosti s nákupom na tejto zahraničnej stránke ?ak ano,napíšte prosím či všetko prišlo ako malo,za aký dlhý čas a podobne.ďakujem

bojunka
4. mar 2012

Dobrý večer,na tejto stránke som už objednávala niekolkokrát bez problémov.Musíte sa zaregistrovat,to je asi prvý krok.A potom si už možete vyberat.Ja si zvyknem nechat posielat obyčajne čínskou poštou,je to lacnejšie.Niekedy to trvá mesiac a inokedy som mala balík o dva týždne doma.Už som si nechala poslat aj Fedexom,ale to už je troška drahšie,ale za to rýchlejšie.Od doby odoslanie máte veci tak za 5 dní doma.Platím cez pay pal,lebo musíte zaplatit dopredu.Tento sposob je najbezpečnejší,lebo keby náhodou vznikol problém,dajú sa peniažky stiahnut naspät.Ale vobec nemusíte mat strach.Ked sa stane ,že tovar ktorý si vyberiete nemajú,dajú Vám vediet emailom a peniažky Vám vrátia na Váš účet,ale pozor nie v banke,ale na ten co máte u nich ked sa registrujete.A v dalšej objednávke možete zaplatit o to menej čo Vám vrátili.
Raz sa mi stalo,že kabelka ktorú som si objednala mala skvrny ,tak som ju odfotila a reklamovala u nich.Poslala som im fotky a oni mi poslali druhú(bezplatne).A keby že tovar ktorý reklamujte nemajú ,zasa Vám vrátia peniažky na Váš účet.Ja po anglicky neviem takže si všetko dávam do google prekladača a vždy sa s nimi dohodnem.Inak si možete objednat aj iba jeden kus tovaru a pošlú Vám ho.
Zatial pa,pa a keby niečo potrebujete vediet ,kludne mi napíšte.Pekný večer,Iveta.

milinka2111
8. apr 2012

ahojte a kolko je tda to postovne,a ak nemam paypal?

lejuska2003
8. apr 2012

ahojte 🙂 ja som len teraz objavila tu stranku a maju tam naozaj krasne a lacne veci..mam skusenosti s objednavkami len zo sportsdirectu.Tam je potrebny iban a swift pre objednavku.Pay pal je asi nieco ine co? :/ ako k nemu pridem prosim?Velmi by som chcela odtial veci

cervenakova
14. jún 2012

ahojte ja sa tez uz dlhsie chystam objednat s tej stranky ja sa zase podelim o moju skusenost pay pal by malo byt nieco ako bezpecne posielanie penazi do zahranicia keby sa nieco stalo peniaze by mali prist spat robila som objednavku cez sport direct mala som aj pay pal platila som okolo 500 e a peniaze proste zmysli nedoriesili sme to ani s pay pal ani sport direct vsetci sa distancuju ... tak drzim palce aby nik nemal takuto skusenost

nellyta
4. jan 2014

ja som tiež nakupovala cez pay pal a z ciny tovar neprišiel čakam už rok a peniaze su preč tiež tak teraz neviem či mám znova risknuť a objednat alebo sa radsej vykaslať na to?

andrinka
17. feb 2014

ja objednavam cez aliexpress a klop klop , zatial je vsetko v poriadku, tam nepotrebujem pay pal. platim cez kartu cez net. ale vyberam si veci kde je postovne zdarma, zda sa mi ze na stranke wholesale su niektore veci lacnejsie, tiez by som odtial objednala ale tam sa plati postovne na svk? su tam skoro vsetky veci rovnake ako na aliexpresse len niektore su lacnejsie, ale ked mam platit postovne , tak sa to vyrovna.