Pekný večer želám žienky.
Prosím Vás, chcem vytvoriť "kupónovú" knižku pre manžela. Dávam do hromady nejaké originálny podnety, ktoré by som tam mohla zakomponovať, tak by som chcela aj Vás poprosiť, či by Vám niečo zaujímavé nenapadlo, čo by mohlo byť náplňou, čím by som sa mohla inšpirovať 🙂
Ďakujem. ❤
@emcatko9 ja som obdobne ako vyššie šila na mieru.
Teda išla som aj do sexuálnych so špeciálkami 😉
Mimo toho upratanie zaňho, tiež škrabky a masáž. Zbehnúť do obchodu, keď má na niečo chuť a takéto tie benefity na zavolanie. Preňho najväčšia radosť bolo spanie so psom v posteli 😂
Nakoniec on aj zabudol, že ich dostal, takže toho moc nezneužil. A ja už som ich strategicky zapratala 😉
vecer pre seba, divadlo, kino, vecer s knihou.... tazko povedat co oblubuje tvoj muz. uvaris veceru podla jeho zelania, vyber vecerneho filmu. vyber vina. neviem, ja by som taketo.....
@emcatko9 Podla toho co ma manzel rad a mne sa napriklad nie vzdy chcu robit :D Ja ked som robila take manzelovi tak som tam dala take "vacsie veci" ze rezervacia napr. den vopred, alebo par hodin vopred:
- masaz 30 alebo 45 minut
- dlhe skrabkanie chrbta 30-45 minut
- ranajky do postele (povedat vopred nech mame nakupene fajnotky)
...
a potom take "rychle veci" co vyuzije hocikedy:
- kratke skrabkanie chrbta pri telke
- vybehnut do blizkeho obchodu po nieco co mu prave prislo na chut a nemame (cokolada, cipsy, pivko, nanuk...)
- "nechce sa mi vyvesit pradlo / umyt riad / utriet prach, urob to ty"
- "priepustka" na pivo (nemusime si pytat povolenie, ale niekedy je ked napr. navrhnem na vecer pozriet si film a do toho napisu kamarati spontanne, ze podme na pivo, tak vyuzije kupon, ze prepac ze rusim dohodnuty program :D)
- mozes mat ovladac, rozhodujes co budeme pozerat v telke
- vyber restauraciu na veceru
...
Bolo toho vela, on ma velmi rad skrabkanie, mne sa nie vzdy chce, tak s kuponom to mal garantovane :D ale mozes to okorenit a dat tam intimnejsie veci, malo by to byt nieco na mieru jemu.
A ja som este uviedla platnost dokedy ich musi vyuzit, lebo niektore "lahodky" si nechaval ako rezervu :D :D :D ze poskrabkas ma? a aj ked sa mi velmi nechcelo, tak si hovorim ze ok... a potom si hovorim ze heeej, ved mal si dat kupon :D a on ze hihi, usetril som si :D :D