Ahojte mám fenku zlatého retrivera vykastrovanu. Zvažujem kúpiť ďalšieho zlatého retrivera k mojej denne na zábavu hranie a nech nieje sama. Odporúčate mi k fenke ďalšiu fenku alebo radšej psa ? Mám z toho veľkú dilemu a ako si budú vychádzať dve feny?
@lejllamt to určite áno .. len niesom si ista či nieje vhodnejší pes .. nevieme sa rozhodnúť čo bude lepšie
@44simina44 myslím, že pri tomto plemene je to naozaj jedno....ale aj pri hociktorom inom je to o výchove a o tom, ako druhého psíka uvedieš do rodiny....ak je tvoja fenka už staršia šteniatko jej môže vadiť, lebo sa bude chcieť stále hrať ale nikdy som sa nestretla s tým, že by labrador ublížil inému psíkovi....iba ak bol napadnutý cudzím psom tak sa bránil
@lejllamt ďakujem za radu aaaa retriver * ale v podstate to je to samé plemeno
Ťažko povedať. Je dominantná alebo skôr tak ak maksia? Aký má vek?
Dve fenky sú niekedy väčší problém,ako dva ,,vajčáci" 😁. Ono fenky sú vernejšie,poslúchajú, učia sa rýchlejšie,sú viac ovládateľné,ale ak sú dve konkurencie pokope,býva to väčšinou chaos a nervozita. Najlepšie je keď je fenka a pes vykastrovaný, sterilizovaná. Aj je väčšia pohoda doma.
@zuzanazu85 áno presne z tohoto mám ojeby že sa to takto môže stat 😀
@slovenka753 a teraz pôjde na kastraciu rok má a je ona strašná kludaska len spi spi a jedine s čím sa zahrá je susedov pes 😀 hračky ju nezaujímajú a ak ako tak len na 5minut. Ona je skôr na povely to ju baví tak zato nejakého parťáka k nej nech sa dvaja na dvore šantia
@44simina44 ja by som brala psa keďže ju máš vykastrovanu
@diamond007 asi to bude maly dionko
@44simina44 😀😀😀
@44simina44 tie ,,ojeby" bol asi preklep,či? 🤣 ak je pohodová,rozvažna,taká ,,madam",treba jej blázna,šaša a ,,budiča nálady". Bude veselšia,v pohode, ale hlavne kastrovat- ,,šmyk-šmyk klenoty" 🤭😁.
@zuzanazu85 áno 😀😀😀😀😀😀 až teraz pozerám *obavy
Ja by som nešla podľa pohlavia ale povahy, Teda ber nie dominantné šteniatko a kľudnejšie keďže aj ona je kľudná.
@44simina44 úplne v pohode, žiadne obavy...len aby si na ne mala dosť času