Neviete kde by som ešte kúpila nejaký ohňostroj alebo petardy? Teraz sme docestovali na sk
Nie, všetko už je zatvorené. Chválabohu.
@maca1984 aká provokácia? Ja sa normálne pýtam .. nestihla som kúpiť
Napis v svojom meste,mozno sa chce niekto zbavit.
Skus napisat do lokalne skupiny,ze odkupis.
Mozes mi napisat, aky zmysel maju petardy?
Naozaj ma zaujimaju pohnutky pre kupu takej neuveritelnej zbytocnej hovadiny.
Pretože sa všade (aj tu na mk) opakuje, ako to škodí zvieratám, chorým ľuďom-deťom.
na co aj.
@beronsche aby si urobili bum bum a vrátili sa spokojne do jaskyne
@beronsche to aj mna zaujima,bez rypania. Ohnostroj chapem,je to pekne ale petardy?
teraz ste prekrocili hranice na slovensko? lebo kaufland a podobne obchody boli do 18:00 a predavali tam pyrotechniku. teraz su uz asi vsetky obchody zatvorene a tato otazka v tento cas je naozaj nepochopitelna. no nic, len sa pozerajte z okna ako odpaluju ini.
V KE v Marianke
Koľko buchneš petárd, toľkokrát si retard 🤪
ja sa zabávam ako si tu všetci myslia, že budúci rok to nebude 😂 veď je zakázaná len určitá trieda, ostatné sa predávať budú normálne ... a silvestrovské ohňostroje presunuli na novoročné aby si starostovia a primátori nepohnevali ani voličov ktorí ich chcú 🙈😂 tak akože silvestrovské fuj, novoročné ok. nič ale že zhola nič sa nezmení
@nelca84 predstav si že mám doma kocúra ktorý každého Silvestra prespí 😂😂😂 strašne to hrotíte
@nelca84 akurát vonku púšťajú a pretočil sa na druhu stranu a spí ďalej ešte chrápe 😂😅
to ze mas hlucheho kocura neznamena, ze ine zvieratka netrpia... plus su petardy a ohnostroje plne karcinogenov, ktore potom vo vzduchu dychame... co mas 12, ze potrebujes tento druh zabavy?
@kat_ hluchý veru neni.. keď sa otvára v inej izbe kapsička vyletí veľmi rýchlo 😂 aj z tuhého spánku ..
podľa mňa trpia zvieratá ktoré sú vonku na dvore a tie si majú ľudia dať aspoň do pivnice.. je to úplne jedno či si aj my pustime alebo nie aj tak je toho všade naokolo veľa a mne sa páči pekný ohňostroj
mozno ta to prekvapi, ale zvierata su aj volne zijuce, take vtaky napriklad...
@kat_ a to že si ja nepustím ohňostroj im pomôže ? Je to preboha raz za rok nechápem čo niektorí riešite fakt
My mame zas vlciaka, ktory to rozhodne neprespi. Ale tu nejde len o domace zvierata, ale aj o tie v prirode, o chorych a starych ludi, male deti... ale naco to vysvetlovat niekomu ako ty... zabavka pre slaboduchych
Nám tu akurát sused trieskal petardy pod oknom 😩 odhliadnuc od toho, že máme 4 mačky, ktoré sa boja, máme aj 6 mesačnú dcérku, ktorá sa na prvú ranu doslova trhla, až vyletela. Ja sa už teraz desím polnoci ☹️
a my sme mali doma psa, ktory bol v strese cely december ana silvestra cely den dychcal a triasol sa zavrety v kupelni,a lebo v zachode s jednym clenom domacnosti.
dakujem pekne za taky silvester a novy rok a obrovsky strach zvierata.
nech si to skusi clovek, takto vlemi sa bat cely den. je to prijemne? my si strach castokrat aspon vieme vysvetlit, ale zviera nevie co to je, boji sa o svoj zivot.
nie sme sami na tejto planete-
psy maju niekolkonasobne lespi sluch ako clovek, preto aj viac pocuju a aj v byte a aj v pivnici.
@nelca84 to nie je len o zvieratkách, ale aj malých deťoch bohužiaľ ☹️
Odkiaľ si?
Dufam, ze ked si ich uz kupis, tak si ich odpalis maximalne tak u seba v obyvacke 😠 Arogantnost niektorych ludi fakt nema hranice.
Provokácia, že ?