Kúpim ešte niekde rúška?

18. mar 2020

Doma ich nejak uz neviem najst a uz nemame ziadne.Mozno to niekto omylom vyhodil alebo co...Viem,aka je situacia s ruskami a sledujem spravy,no ak mate nikto tip,kde zozeniem prave rusko,take klasicke,budem velmi velmi povdacna.Dakujem vopred.

37373
18. mar 2020

Ja som si dala ušiť tu na MK u jednej pani. Plus som nejaké usila ručne z trička doma. Samozrejme bez stroja to dlhšie trvá.

tinapa
18. mar 2020

Ja idem ušiť viacej, dám vedieť potom..

autor
18. mar 2020

@tinapa Vdaka.

autor
18. mar 2020

@37373 Vdaka.

catherinah
18. mar 2020

V bazári nájdeš veľa rôznych.

autor
18. mar 2020

@catherinah Diky,pozriem.

1radula1
18. mar 2020

Cez nejaké eshopy sa dajú, kamoška tá si cez pilulku objednávala, ale či ešte sa dajú to neviem. Nám svokra ušila 🙂

mogaa
18. mar 2020

na nete cez e-shopy nájdeš kopec firiem čo ich šijú

tslobik
18. mar 2020

@tinapa Dobrý deň, ak by sa dalo mala by som aj ja záujem. Ztiaľ si dávame len šatku. Ak nie v poriadku. Ďakujem.

tinapa
18. mar 2020

@tslobik Dám Vám vedieť..

michellia
18. mar 2020

Daju sa zohnat take tie doma usite, je toho nastastie plny net. Ale vies si poradit aj doma z utierky, platenej vreckovky, sacku do vysavaca. Navodov je kopec aj pre pripad, ze nemas sijaci stroj

autor
18. mar 2020

@1radula1 Pilulka uz ukoncila predaj rusok tiez...

heln
18. mar 2020

Ja som si objednala odtiaľto: https://www.vova.com/sk/Starostlivost-O-Zdravie...
Síce to príde najskôr za dva týždne, ale ak by karanténa fakt trvala do júna, tak sa zídu.
Čo sa týka tej webky, je to ten istý tovar ako aliexpres, už som si pár krát objednala nejaké drobnosti a vždy mi všetko prišlo v poriadku, a keď náhodou bolo niečo poškodené, tak vrátili peniaze.

mpg
18. mar 2020

Ja som ušila doma, prvý kus trval dlhšie, druhý bol rýchlejšie hotový (dala som tam látku z novej obliečky na vankúš - taká svetlozelená jednofarebná), zatiaľ nám poslúžia tieto. Objednala som zo stránky Dr.Protect.sk včera, mali na sklade, ešte mi nepísali na net, že už odoslali balíček, tak dovtedy len tie ušité doma.

ameli221
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ameli221
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. mar 2020
autor
19. mar 2020

@mogaa
@1radula1 Dakujem

womankc
20. mar 2020

Ja som kupila vcera este na wish normalne respiratory fffp3, ale ako rychlo to pride to neviem aj na ebay toho bolo este dost aj antibakterial spreje. Ak chcete rychlo, vela zienok ponuka usite a za fajn cenu vsade, tu aj na bazosi som vcera videla

nikuska144
21. mar 2020

Dobrý den. Ak ešte nemate rúška, mám na predaj látkové.

autor
22. mar 2020

@nikuska144 Odkial ste?Este som nekupila,ale uz sa na to chystam,bola som teraz vacsinou doma,no uz idem kupit.🙂

nikuska144
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikuska144
22. mar 2020

Bratislava ružinov napišem vam spravu 🙂

zuzanka_35
12. máj 2020

Ja som kupila na www.bioastin.sk a som s nimi spokojna 🙂