Kúpili sme auto a začalo vypisovať na palubnej doske servisná prehliadka

24. jan 2024

Viete poradiť? Kúpili sme auto, zrazu začalo vypisovať na palubnej Servisná prehliadka. Musím na ňu ísť? Naposledy bola robená pred nedávnom. 🙂

anjelicek26
24. jan 2024

Co znamena pred nedavnom? Zaznacili poslednu prehliadku v servise? Skus sa opytat tam, kde ste boli minule. Moje auto ma 50000km najazdenych a prehliadky chcelo "len" dve zatial.

tiezjedna
24. jan 2024

A predtým bolo v servise z akého dôvodu? Tiež kvôli parametrom alebo nejaký problém? Pretože ten na servisnú, ktorá je pravidelná po nejakých km nemá žiaden vplyv (ak sa teda náhodou neobjaví v termíne servisnej).

autor
24. jan 2024

@anjelicek26 minuly rok. Menili filtre a drobnosti.
@tiezjedna

zuzkaa1991
24. jan 2024

Mozno olej nevyznám sa...ale viac men3j to nam signalizuje na autach ked nemame vymenene ze treba ;) zalezi od.km aj

tani777
24. jan 2024

My mame nastavenu servisnu prehliadku 1x rocne,alebo (tusim) po 4000km..minuly rok sme mali skor najazdene,tak bola serviska skor..zisti,ako to tam mas nastavene

grof_monte_christo
24. jan 2024

Aj mne to raz vyhadzovalo a mechanik mi povedal, ze je to chyba v elektronike.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alex49
24. jan 2024

Naše auto sa pýta do servisu raz za rok.

autor
24. jan 2024

Super Dakujem za rady 😊

martul
24. jan 2024

naše auto sa pýta sa servisnú prehliadku každý rok.

tundra
24. jan 2024

Tak mozno bol servis spraveny a zabudli resetovat nastavenie.Mne sa to tiez stalo,ale robim si servis sam a po soku,ze co sa deje,bola pricina jasna😁...

veltraud
24. jan 2024

budete mat "zle" nastaveny kalendar 🙂 ked je to iba oznam, ze by ste mali ist, pozrite si, aky tam mate interval a ten si posunte.

ekira1
24. jan 2024

Mne pýta prehliadku tiež raz ročne. Keď idem neskôr, nič sa nedeje.