Viete poradiť? Kúpili sme auto, zrazu začalo vypisovať na palubnej Servisná prehliadka. Musím na ňu ísť? Naposledy bola robená pred nedávnom. 🙂
A predtým bolo v servise z akého dôvodu? Tiež kvôli parametrom alebo nejaký problém? Pretože ten na servisnú, ktorá je pravidelná po nejakých km nemá žiaden vplyv (ak sa teda náhodou neobjaví v termíne servisnej).
@anjelicek26 minuly rok. Menili filtre a drobnosti.
@tiezjedna
Mozno olej nevyznám sa...ale viac men3j to nam signalizuje na autach ked nemame vymenene ze treba ;) zalezi od.km aj
My mame nastavenu servisnu prehliadku 1x rocne,alebo (tusim) po 4000km..minuly rok sme mali skor najazdene,tak bola serviska skor..zisti,ako to tam mas nastavene
Aj mne to raz vyhadzovalo a mechanik mi povedal, ze je to chyba v elektronike.
Naše auto sa pýta do servisu raz za rok.
Super Dakujem za rady 😊
naše auto sa pýta sa servisnú prehliadku každý rok.
Tak mozno bol servis spraveny a zabudli resetovat nastavenie.Mne sa to tiez stalo,ale robim si servis sam a po soku,ze co sa deje,bola pricina jasna😁...
budete mat "zle" nastaveny kalendar 🙂 ked je to iba oznam, ze by ste mali ist, pozrite si, aky tam mate interval a ten si posunte.
Mne pýta prehliadku tiež raz ročne. Keď idem neskôr, nič sa nedeje.
Co znamena pred nedavnom? Zaznacili poslednu prehliadku v servise? Skus sa opytat tam, kde ste boli minule. Moje auto ma 50000km najazdenych a prehliadky chcelo "len" dve zatial.