Pred par dnami jedna z najznamejsich influenceriek propagovala take masla na telo od istej znacky, ze bude mat aj svoju limitku. O jej limitku zaujem nemam pretoze je akurat iba 2X drahsia, ale pozrela som si tu stranku a kedze milujem farebne, vonave trblietkave veci, hned som si do kosika zopar nahadzala. Neskor som sa zamyslela, ze sice tu influencerku mam rada ako cloveka, no uz dlhu dobu mam taky nazor ze nekupujem nic co propaguje pretoze spravi reklamu aj na ten najvacsi smejd, raz som jej dost naletela na tu jej reklamu, tak teraz premyslam, ci si mam skusit objednat tie masla na telo kedze vyzeraju fakt nadherne, no recenzie nevidim ziadne a su celkom drahe tie produkty. Skusili by ste to?
@oblaacik "hneď som si do košíka zopár nahádzala". Hoď si tam jedno a kúp. A hotovo. Nezruinuje ťa to a zároveň si nebudeš trieskať hlavu. Podľa mňa je to väčšinou len marketing, ale to neznamená, že ti to možno nebude čo ja viem pekne voňať a tým pádom budeš vcelku spokojná 🤷. Ja by som to spravila tak.
Neviem o kom je reč, ale šlahané telové maslá z Pimp som mala ( a kúpim si zasa).Bola som veľmi spokojná.
Ved vyskúšaj od tej značky, zas Plačková spolupracuje s celkom ok značkami a ich veci nemusia byť zlé. Kúp jedno a uvidíš.
Ja som sa nechala zlákať na maslá od Nory, budúci týždeň prídu tak som zvedavá 😂
radsej by som investovala do menej znamej znacky ale viac prirodnej-podakuje nielen openazenka ale aj zdravie,pokozka a priroda
Tiez sa nechavam obalamutit influencingom, hlavne ked sa robi dobre.😂
nie.. nechcem sa trblietat jak psovi gule 😀
Nie, naozaj sracky od plackovej nepotrebujes. Ona robi biznis a zaraba na debiloch, neprodukuje a asi ani nepromuje nic hodnotne.
Tie trblietka sú kúsky plastu. To ti naozaj chceš mať na sebe? A potom to zmyť a pustiť do prírody? Mikro plasty našli už aj v placentach žien. Možno sa nad tým trochu zamysli.
150 ml za 19,90 ?????? ...by mi muselo dobre drbať🙊
@oblaacik Nie. Ja svoje peniaze radsej lepsie vyuzijem ako na trblietky. Ale zas, ked tie peniaze mas, a prinesu Ti radost - preco nie.
Niekto si spravi radost filmom a drinkom, ty si kupis telove maslo. Co je podstatne je, aby ti bolo dolezite pre teba, a nie len rozmar, ze ked to ma Anca, tak si to kupim aj ja.
Nezabudaj, ze kazdy peniaz ta stal kus tvojho zivota - a budes robit hodinu/dve na to, aby si si danu vec kupila?
@oblaacik urcite nie. Reklama je odvodene slovo od slova klamat 😉