Kúpili by ste si nosené nohavičky - spodné prádlo?

stanislavao
1. mar 2012

pýtam sa, lebo podľa mňa je maximálne nechutné fotiť a dávať na web nosené nohavičky. Mne to pripadá, ako pre nejakých úchylákov a práve som zas na úvodnej stránke natrafila na "tangáče" vo veľkosti XXL. No kto si to kúpi? Fuj.

sisaha
1. mar 2012

@stanislavao 😀 😀 ja určite nie..., ani keby to bola velkost S.. 😀

stanislavao
autor
1. mar 2012

@sisaha akoze vacsinou su tam, teda tu, v bazari tie nohavicky ze nove, ale aj tak. take divne mi to pride.

sisaha
1. mar 2012

@stanislavao a mozno ani nie su nove...🙂

sisaha
1. mar 2012

@stanislavao ja osobne by som zakazala predaj spodneho pradla. ani v obchode ti ho uz nevezmu ak si ho raz kupis...z jednoducheho dovodu. Hygiena..

stanislavao
autor
1. mar 2012

@sisaha no ved ja som to uz raz navrhovala adminom, ze je to nechutne a fakt mi to pride, ako pre uchylakov.

monkri
1. mar 2012

nikdy by som si nekúpila spodne prádlo v bazári

machiabeli
1. mar 2012

ani ja by som si to nekupil a ani malemu. ked vidim ze tu maminy predavaju balik detskych slipov... nikdy by som to nekupil. to nabehnem do tesca a za 5€ kupim cele balenie ..a hlavne nove

svetllana
1. mar 2012

No tfuj, cudzie spodare by som si teda nezaobliekla 😀 Ne fakt ako, nakupujem second hand vlastne predovsetkym, ale gatky to je moc..:-/

maja367
4. mar 2012

fuuuj to nikdy by som nekupila este tričko fajn ale spodne pradlo to určite nieeee

ivett1
4. mar 2012

@stanislavao toto som minule rozoberala s kamoškou ...že, prečo to vôbec niekto ponúka....a kto si to vlastne kúpi?...(teraz nemám na mysli nové luxusné spodné prádielko z e-shopu 🙂 ...)...hm, zaujímavá téma...

anelehka
5. mar 2012

nie,veci na bazariku,detskej burze,ako teplaky,mikiny,ano,ale spodne pradlo,nikdy 😵

sevi
8. mar 2012

nikdy.ani mne ani muzovi ani detom.aj keby bolo uvadzane ze je Nove.taktiez nie plavky,tielka,ani pancuchy ci ponozky.

gumimaci
8. mar 2012

nieeee ani v bazari, ani sekaci. tiez mi to pride dost divne, predavat nosenu podprdu, alebo nohavicky. Videla som aj trenirky pre deti, znacka: malo nosene. No urcite by som to mojmu krpcovi nekupila..
Este kym to je nove s visackou, ok. chapem , moze byt nevhodny darcek.