Kúpila som notebook bez Officu. Kde ho zoženiem?

annika
9. jún 2010

Zdravim... kupovala som notas a je tu nainštalovaný office 2007 a na zaciatku mi napisalo ze ho mozem pouzit len dva mesiace pokial nezadam product key.. neviete mi poradit kde ho nahrabat ?? Pomoooocccc!!!! O dva mesiace nastupujem do práce a určite do budem potrebovať!!!!Nevie niekto poradiť nejakú verziu??? Skúšala som Openoffice, ale mám tu Windows7-ku a na to ešte nemajú danú verziu zadarmo...Pomoooccc!!!
Ďakujem za všetky rady!

modrystromm
9. júl 2010

@annika ,ahoj 🙂 Trochu tomu rozumiem a aj mne museli poradiť. Openoffice 3.2 a stiahni si to alebo zadaj do googla. Ešte je tu aj táto možnosť. Skús niekoho požiadať aby sa na to pozrel ,kto sa vyzná a dá sa to aj tzv. kreknúť - to je, že sa obíde kontrola originaliti od Windowsu.
Alebo klikni na tento link a stiahni si to a môžeš rovno pustiť inštaláciu podľa operačného systému: http://www.softpedia.com/progDownload/OpenOffic...

potom klikni na tento odkaz keď budeš na tej stránke,mal by byť v pravo.
Softpedia Secure Download (US) [EXE]

Veľa šťastia. Ahoj

annika
autor
10. júl 2010

@modrystromm Ďakujem za dobrú radu, ste milý. Medzičasom som kúpila original students balík offis 2007, takže to už mám doma.... 😉 😉 😉 zaplatila som 70 eur, ale funguje na 100 %. že to vraj môžem stiahnúť na 3 domáce počítače... len neviem na aký počítač, lebo viac už nemám doma... 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀

diddi
11. júl 2010

najlepsie je kupit original verziu,staci student a mas po problemoch,tiez nezabudni kupit antivir eset node....ja sa oblukom vyhybam dowload programom,hram....

annika
autor
18. júl 2010

@diddi dík, ja som to nakoniec kúpila, student verziu, ako si radila, máš pravdu, nemá to význam riskovať... Ďakujem za radu, pekný večer!