Kúpila som nekvalitnú vec z bazárika

lusinda3
29. nov 2013

ahojte maminky,
už sa Vám stalo, že ste nakúpili na bazári. Robím to tak 1x do roka . Kúpila som jednu vec, ktorú predávajúca kúpila v Poľsku za pár eur a mne ju predala za raz toľko. Bolo to nové a myslela som, že to bude ako z obchodu u nás. Ale napriek mojej snahe a ostatných sa to nedá normálne použiť. Je to dosť nekvalitné.
Predávajúca tvrdí, že som tovar dostala a ona ho späť nezoberie, časť je použitá - neplní funkciu. prišla som o peniaze /42 eur nie je veľa/ ale naštvalo ma to riadne.
Stalo sa Vám , ako ste sa bránili?

lusinda3
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
linda20111
29. nov 2013

@lusinda3 napis konkretne o co ide..aj u nas kupis polske vyrobky, nie vsetky su nekvalitne

cicamica1980
30. nov 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

da sa napisat oficialna staznost v cc na admina. ak nenajdete riesenie spolocne, rozhodne admin. ak ona nebude akceptovat rozhodnutie admina, blokne jej profil. samozrejme jej nezabrani urobit si novy profil....

lusinda3
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patrisska
13. dec 2013

Minulý týždeň som písala jednej mamičke (lele1), že mám záujem o mickey mouse bundu. Pýtala som ju poslať bundičku 1.triedou, že si priplatím. Strašne sa mi páčila, a zo všetkých objednaných vecí som sa na ňu tešila. Platba jej nabehla hneď na druhý deň. Ona sa neozývala, prešli dva dni, potom víkend, až napokon jej píšem, či ju poslala, alebo kde je problém? Neodpísala mi. Po piatich pracovných dní, mi tá bunda prišla. Za prvé, farba na fotke bola sivá, a v skutočnosti krémová. To by som ešte prehrýzla. Ale čo ma najviac zarazilo bolo, že bunda je zo sekáču, smrdí za stuchlinou a je neskutočne fľakatá, nitky sa párajú a jedno vrecko je prešívané. Sa mi hnusí tej bundy aj dotknúť, však malý by ešte nejaký exém dostal. Pani mi odpísala po dvoch dňoch a tvrdí, že bunda bola kupovaná v Paríži v originál obchode a, že možno prehliadla fliačik, tak že ju mám oprať. Vraj ju mal malý na sebe len 5-krát a ona ju neoprala. V popise mala uvedené, že bundu nosili dva týždne, a že je vo veľmi dobrom stave. Akože des a hrôza ☹ ☹ samozrejme mi na ďalšiu správu neodpovedá, takže neviem čo bude ďalej...Len, aby ste sa vyvarovali tejto osobe...Je to jedna nekorektná ženská, ktorá vedome predáva otrasný tovar za nie malé peniaze...a pritom je to sekačový tovar....