Ide niekto do kúpeľov Trenčianske Teplice
@natuska87 ahoj a kedy ideš? Ja mám termín od 15.10 do 12.11
Prosim o info, bol niekto v kupeloch na A preukaz v Tren. Tepliciach?Ak ano, kde a ci bol spokojny. Dakujem.
@gigi13 ja som bola október-november 2019, ubytovaná som bola vo Viktorii a neľutujem, procedúry boli super, doplacala som minimum, s jedlom som bola tiež spokojná - na stravu som chodila do Eskulapu
@gabika2001 prosím ťa, ake su tam dvojky izby? velkosť, cistota, wc je na izbe? Zvonku ta budova bola ošarpana...
@maajak ja som bola ubytovaná v podkroví, bola som sama na izbe, možno aj preto že som bola v takom období, izba bola veľká, nové wc aj kúpeľňa, konvica na kávu bola na chodbe, akurát čo mi vadilo tak bola malá tv na izbe, ale čo som bola pozrieť na iných izbách tak tam boli už normálne veľkosti 😃 , upratovačky chodili každý deň, 3x mi prezliekli posteľ za tie 4 týždne
Ma niekto skusenost s liecebnym domom Krym? Prideluje Krym vseob.zdrav.poist.na A poukaz? Dakujem.
Ahoj. Idem tiez az v aprili do liecebneho domu Krym. Takze bohuzial neviem poradit.
@kagobl Dakujem za odpoved. Ja uz som sa zaregistrovala v Kryme. Tak po skonceni pobytu mozem zhodnotit spokojnost. Tiez 28 dni. A zaujimala som sa aj o fitko. Vraj v Kryme sa nachadza. V Paxe neviem. Vzdy je vlastna skusenost najlepsia. Tak uvidim, ci moje rozhodnutie bude k spokojnosti. Nevyskušaš, nevieš, ako sa hovori. Pekny vecer.
@kagobl Dakujem za odpoved. Iste s cvicenim problem nebude. Ja som zacala pred par dnami zvazovat, ci vobec na tu liecbu nastupit. Teda ci poukaz nevratit. Zneistila ma pandemicka situacia. Neviem si predstavit 28 dnovy pobyt s prisnymi obmedzeniami. A situacia podla odbornikov potrva min.do jari. To je ale len predbezny odhad. Viem si predstavit liecebne procedury atd. Ale potom sediet na izbe, a vobec si neviem predstavovat ani sposob stravovania, welnes atd. Takze ma nejako elan opušťa. Takze asi toko o mojich pocitoch. Pekny vecer.
Tak uvidime ako sa situacia "vyvrbi".
@gabika2001 Dobry den. Prepacte, ze sa na vas obraciam opatovne s prosbou. Chcela by som vas poprosit o info ohladne kupelov. Spominali ste, ze ste boli ubyt. v LD Viktoria. Mohli by ste mi povedat ako ste boli spokojna s ubyt.a so stravou? Izby boli prijatelne?Nebol vo Viktorii hluk z ulice? Ja som si myslela, ze tí, co su ubyt v Atlantis,Eskulap, Pramenny dvor, Viktoria ze sa stravuju v jedelni Gurman. A nie v Eskulape. Mam to pomylene? Ja som povodne mala nastupit uz par tyzd.ale zmenila som si termin. A spekulujem ze nenastupim do Krymu ako som povodne chcela, nakolko nevidim v tom az taky rozdiel, ked su pre pandem.dovody rozne obmedzenia. A financne je v tom podstatny rozdiel. Prosim vas mate trosku prehlad, asi na akej urovni je LD Atlantis, prip. ktory liec.dom by ste vedeli doporucit z tych finan.menej narocnejsich. Dakujem pekne. Prajem pekny den.
Prečo a kedy?👦