Dievčatá, chystá sa niektorá z Vás v tomto termíme do kúpelov? Idem od 5. novembra na liečenie na 21 dní. Bolo by fajn sa tam stretnúť s niekorou z Vás.
@lubicasnopkova zajtra idem volat chcela by som ísť V novembri
@11wewe11 ahoj, ja mam pobyt kategorie B, normalne schvaleny poistovnou, hradia mi procedury a ubytko a stravu si platim sama
@11wewe11 tak potom daj vediet co si vybavila, aky termin
@lubicasnopkova sak to mám aj ja skupinu B ale ked som volala kazala mi vybrať si kategóriu ako chcem byť ubytovana ty budeš V ktorom ubytovana??? To som chcela vedieť 🙂
@11wewe11 jaj tak si to myslela, kategoriu ubytovania. Ja budem v hoteli Choč.
@lubicasnopkova tak si si vybrala áno???
ja som si vybrala kategoriu kde sa najviac doplaca, tam myslim boli 2-3 domy na vyber a oni my ponukli toto, Vybavovala som to vsetko mailom.
@lubicasnopkova A koľko budeš doplacat??? Keď sa môžem opýtať prečo tu najdrahšiu??
nie je tam zas az taky velky rozdiel, doplaca sa 18-23 eur na den. 23 je v hoteli Choc. Tak som citala, ze v Choci je to lepsie, lebo sa nemusis presuvat na procedury, ktore su priamo tam z inych domov, lebo uz bude zima. Priamo v tom hoteli je vsetko.
aj ked je pravda, ze na 3 tyzdne je to uz slusna suma cca 500 eur
@lubicasnopkova aha tak ráno zavolam na ten Choč A hneď ti pisem či bude ešte niečo voľné 🙂)
@lubicasnopkova je to dosť áno som pozerala cenník A sumu 23€som nevidela iba 21€ A apartmán 50€
dobre, ved aj ked budes nahodou inde ubytovana, stretnut sa mozme aj tak
https://www.kupele-lucky.sk/user-files/sk_b_dop...
@lubicasnopkova budem rada 🙂))
@lubicasnopkova ahoj nieje nic volne :(((((( a vravi mi pani ved vy musite mat v emaily na kolko mate schvalene ale ja to tam nemam :(b a ze na neplodnost sa chodi na 28 dni vravela
@11wewe11 ja som vybavovala pred mesiacom a bolo volne uz len na november. Ale inak ta pani co to tam vybavije, je dost neprijemna, bolo to citit aj v mailovej komunikacii. Ani v inom dome nemaju nic volne na november?
ja som jej poslala vsetky dokumenty mailom, co mam od zdravotnej poistovni a tam mam uvedene za na 21 dni
@lubicasnopkova ano presne aj mna tak odbila dost zevraj nie nemaju na 25 november ale ze to nestihnem ked idem na tolko dni :(...... ja mam v dokumentoch len ako postupovat a kod neaky co im treba poslat ...ale ona ho zatial nepytala ked pojdem v novom roku tak si vyberiem lacnejsiu formu aspon za tych 18 eur ked tam budem tak dlho
tak dufam ze sa ti podari v novom roku vybavit taky termin, aby si bola spokojna a uzi si to tam a hlavne nech to pomoze ako ocakavas. 🙂
@lubicasnopkova dakujem a takisto nech aj tebe pomoze ...... teraz mi napisala ta pani z lucok ze treba odoslat do lucok papier o schvaleni postou .......
@lubicasnopkova neviem ci som ti spominala tak zatial pijem cajik som si objednala od babky radnickej aj kotvicnik zemny tablety a idem objednat gel na podporu pocatia len je momentalne nedostupny keby panbozko dal a podaril sa nam normalne otehotniet do kupelou to by bolo stastie velkeeeee😍😍😍
drzim palce 😉
@lubicasnopkova ahoj,ja idem 12.11 do 10.12,
@stanuska28 ahoj, to je super, tak sa tam stretneme a kde budes ubytovana?
@lubicasnopkova ja som si dala ubytko do Kuba
dobre, tak ked ty prides ja uz tam budem, tak sa mi ozvi
@lubicasnopkova a kde budeš ubytovaná?.. pošleš mi potom tvoje aktuálne foto aby som vedela o koho sa jedná?😊
Ja budem ubytovana v hoteli Choč. Mohli by sme si vymenit napriklad mailovy kontakt a tam sa uz presnejsie dohovorime. Poslem ti aj telefonne cislo, aby si mi mohla zavolat, ked tam dorazis. Napis mi na lubica.snopkova@gmail.com
@lubicasnopkova ahoj A ktorú kategóriu si si vybrala???