Kúpa vstupeniek na koncert cez bazoš

17. apr 2024

Chystám sa kúpiť vstupenký na elán (v papierovej forme) cez bazos, na ticketportal sú už vypredané. Ešte som nič také vkastne ani nekupovala tak sa bojím aby všetko prebehlo ok.
Po kúpe treba aj niečo niekde registrovať? Ako zistiť ze sú vstupenky reálne? Nemám s týmto skúsenosti vôbec.

fido69
17. apr 2024

Tak toto nem-dopadne dobre. Ak nemáš skusenosti s podvodmi na bazoši, tak tam určite nekupuj.

Kup si radšej pár dní pred koncertom na FB, kde uvidíš, že sa jedná o reálneho človeka s reálnou históriou. Množstvo ľudí nemôže ísť na koncert z nejakej príčiny a lístky predáva. 😉

ankare
17. apr 2024

Ja som takto už lístky predávala niekoľkokrát. Obe strany boli spokojné. 🙂

tribaby
17. apr 2024

Aj my sme kúpili tri lístky, ale nebudeme môcť ísť. Tiež som myslela, že ich ponúknem na bazosi. Ale FB je tiež dobrý nápad.

klotildabazarik
17. apr 2024

Tak da sa platit aj na dobierku/osobny odber pripadne ak by zasielal postu a chcel platbu vopred tak si vypytat telefón a číslo občianskeho podla toho iz vidis ci pojde resp nepojde o podvod

fido69
17. apr 2024

@klotildabazarik Už som videl hodne podvodov s lístkami. Každý týždeň tam pribúdajú občianske preukazy, čísla účtov a čísla telefónov podvodnikov... to pre ňu nie je fakt dobrý nápad. 😉

karolinakr
19. apr 2024

tam je tolko podvodnikov na meter štvorcovy, žeby som sa bala aj sačky odtial kupiť

fido69
19. apr 2024

Dnes

fido69
19. apr 2024

Dnes 2.

fido69
19. apr 2024

Do tretice všetko dobré

lea186
25. apr 2024

@tribaby dobrý deň , máte ešte lístky k dispozícii ?

fido69
25. apr 2024

Elán pridal tretí koncert 29.9.2024. Lístky sa dajú v pohode kúpiť cez ticketportál aj v tejto chvíli. 😉