Kúpa leteniek pre 4-člennú rodinu - ako kúpiť iba 2 batožiny?

19. júl 2021

Ahojte žienky! Kupujem letenky pre rodinu - 4 osoby s tým, že pre 2 osoby chcem kúpiť letenku aj s podpalubnou batožinou a pre ďalšie 2 len s príručnou batožinou. Hneď na začiatku si však musím zvoliť "balík", či chcem letenky len s príručnou alebo aj podpalubnou batožinou. Zvolený balík tak automaticky platí pre všetky 4 osoby a nevidím žiadny spôsob ako si to navoliť inak. Neviete, či je možné nejakým spôsobom kúpiť len dve podpalubné batožiny pre 4 osoby naraz, teda bez toho, aby som musela kupovať letenky pre osoby s batožinou a bez batožiny zvlášť? Ďakujem.

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nafka0483
19. júl 2021

Kupujes to primao cez letecku spolocnost, alebo cez nejakeho sprostredkovatela? Odporucam kupovat vzdy priamo cez spolocnost a tusim ze niektore spolocnosti to maju tak, ze na zaciatku vyber len balik s prirucnou batozinou a az v dalsom kroku dokupis podpalubnu osobitne len pre tie osoby, ktore chces.

mirage
19. júl 2021

cez koho kupujes?

bluka2
19. júl 2021

To znie ako dáky Ryanair alebo Wizzair a pod. a môžeš to spraviť tak, že vyberieš iba bez batožiny pre všetkých v počiatočnom kroku a ono ti potom dalej batožinu znova ponúkne a tam vyberieš len tie 2 kufre povedzme za 20 eur za kufor.