Kúpa kočíka cez bazár a zmazanie nicku na Modrom koníku

adulka0011
15. dec 2023

Ahojte. Stala sa mi taka neprijemna situacia a potrebovala by som radu. Chcela som kupit dcerke kocik pre babiky. Tak som si vybrala pani mila zlata kocik pekny tak sme sa dohodli. Na cene adrese vsetko super. Tak ze ked pridu peniaze hned kocik posle. Tak som si myslela ze super kocik bude na Vianoce doma mala sa potesi noo ale sa asi nepotesi 🙈😩😭peniaze som poslala este v ten den na ucet mala ich hned. Este mi stihla napisat ze peniaze ma a ze kocik posle v pondelok. A dnes si kontrolujem MK ci nahodou pani nestihla postu dnes ved moze sa stat ze isla okolo ze snad napise😭🙉 noo neviem co sa stalo ale uz ta pani sa z MK vymazala. Vymazala si cely ucet na MK. Tak co mam robit pani nekomunikuje a peniaze fuc. Pockat do pondelka a dufat ze ten kocik posle? Alebo sa mam rozlucit s peniazmi? Mal uz niekto taky problem? Dakujem vopred

alzbeta311
15. dec 2023

Rozlúč sa s peniazmi aj s kočíkom

mikadooo
15. dec 2023

@adulka0011 pozrela si pred kúpou hodnotenia tej pani, čo sa týka predchádzajúcich kupujúcich? Mala ich ok? Možno by pomohlo obrátiť sa na adminov s týmto...

lia2022
15. dec 2023

@adulka0011
@mikadooo
To by aj mňa veľmi zaujímalo že či ste si pozerali aspoň kedy bol profil založený a či má nejaké hodnotenia. Aj ja zvyknem nakupovať cez bazarik na MK a ani vo sne by mi nenapadlo že ešte aj na tomto fóre budú ťahy a podvodníci 🙄🤔. Katastrofa toto. Koľko ste za to vôbec zaplatili???

adulka0011
autor
15. dec 2023

@mikadooo
@lia2022 kocik nebol az tak drahy preto som ho radsej chcela z Mk ci sa bude hrat ak by ju zaujal by sme kupili neskor novy a vacsi.

adulka0011
autor
15. dec 2023

@lia2022
@alzbeta311 nooo asi mate pravdu

adulka0011
autor
15. dec 2023

@lia2022 tak aj ja zvyknem sem tam nakupit tu ked nieco neviem zohnat zatial som bola stale spokojna. Noo ale asi to bola aj moja chyba pozerala som si viac tych recenzii aj kocikov no uz si teraz naozaj nepamatam ze aka bola😭moja chyba poucila som sa do buducna 😩🙈kocik stal uz s postovnym 21 eur

Modrý koník
15. dec 2023

@adulka0011 Ahoj, Forum není úplně to správné místo, kde ti s problémem Koník může pomoci, nahlas, prosím na https://www.modrykonik.sk/faq/faq/#h-mam-problem-s-predajcom-kupujucim Uveď všechny podrobnosti, profil prodávající, linky, inzerát, určitě se budeme problému věnovat.

lia2022
16. dec 2023

@adulka0011 prečo to bola Vaša chyba? Že ste nečítali recenzie? Ja sa priznám že ja to stále pozerám keď idem niečo kúpiť a taktiež aj predať ale zase že je niekto schopný až niečoho takéhoto by som si nemyslela. Stále dúfam, že sa jej len voľačo pokafralo a kočík v pondelok pošle ☝️😓.

slovakboy
16. dec 2023

@adulka0011 nič si nevyčítaj. Ty nie si vinna za to ak ťa okradla. Kúp dcérke kočík z obchodu.

adulka0011
autor
16. dec 2023

@slovakboy tak asi mate pravdu kocik jej kupim lebo mi to neda. Tak sa tesi ze Jezisko prinesie kocik. A uvidime co sa stane v pondelok ci sa nejako ozve pani ak nie tak napisem adminovi ze ako mam postupovat dakujem Vam a pekne sviatky prajem

mamusa123456789
16. dec 2023

@adulka0011 mohla si kúpiť v tescu, tam mali s clubcard okolo 25e,mohla si mat čisto nový... A hlavne mat

adulka0011
autor
16. dec 2023

@mamusa123456789 no ved ani mi nehovorte pacil sa mi ten kociarik. Asi velmi doverujem no 🙈co uz k tomu dodat

karolinakr
16. dec 2023

@adulka0011 ked si zmazala nick, je to jasna kradež, aj z tohto jasne vidno aka si dôverčívá, že čakáš do pondelka, hoci ta admin jasne vyzval, aby si to riešila..keby ta volala ist na druhu stranu republiky, možno aj tam by si šla
nikto by tam nečakal samozrrejme

tanyag
16. dec 2023

Ak máš FB, sú tam rôzne skupiny o podvodníkoch, skús si tam preklepnúť číslo účtu, na ktoré si posielala peniaze, možno tam niečo o tej osobe nájdeš ak je podvodníčka.

Modrý koník
16. dec 2023

@adulka0011 Prosíme o nahlášení na výše uvedený link, chráníš tak nejen sebe, ale i ostatní uživatelky Koníka, díky.