Kúpa auta - overenie histórie

18. máj 2024

Ahojte, chcem si kúpiť staršie auto a zaujala ma stránka CarVertical na overenie km, históriu auta. Mate s nou skúsenosti? Je bezpečná platba na nej? Ak raz zaplatím, nebudú mi potom každý mesiac sťahovať peniaze. Kamoška mala problém s tým, ake na inej stránke. Ďakujem za recenzie.

tundra
18. máj 2024

Mna teda vôbec neoslovili,zober si kamosa co rozumie autam.Ja som vo forach o nich vela pozitivneho necital.Skus priamo podla znacky navstivit predajcu a daj mu vin.Minimalne prve 3 roky maju zaznam,alebo skus slovakov overeniekm.sk Drzim palce a neunahli sa,aut je ako mravcov.Dobrych aut na predaj uz menej.Napis znacku a model,ak chces.

babablazniva
18. máj 2024

Odporúčam stránku overenie-vozidla.sk .. my sme pozerali cez nich obe auta 2 mesiace dozadu ..boli tam aj fotky ako auto vyzeralo .. všetko super 😊

babablazniva
18. máj 2024

@babablazniva majú oveľa širšiu informačnú databázu podľa mňa

vyrovnanaosoba
18. máj 2024

@babablazniva my sme si tiež cez toto overovali.

autor
18. máj 2024

@vyrovnanaosoba platba cez kartu bola v pohode?Nesťahovali Vám potom ďalšie sumy z účtu v ďalších mesiacoch?

tundra
18. máj 2024

@babablazniva je to ten isty majitel,ako overeniekm.sk

babablazniva
18. máj 2024

@tundra môže byť, každopádne mam s nimi dobre skúsenosti.. ja som sa tiež rozhodovala medzi CV a overenie-vozidla.. tak som pozrela na YouTube video od asi majiteľa stranky overenie-vozidla a to ma ubezpecilo že overime káru cez nich.. taktiež veľa známych nám odporučilo OV

vyrovnanaosoba
18. máj 2024

Nestahovali.

gas1201
20. máj 2024

s obidvoma mám v princípe dobré skúsenosti, CarVertical by mal mať teoreticky hlavne pri dovezených autách väčšiu databázu keďže je to obrovská spoločnost pôsobiaca skoro v každom štáte.
každopádne neber to ako sväté písmo.
treba si ale zobrať so sebou nejaké automechanika, report môže byť pekný ale stav otrasný (osobná skúsenosť).