Ahojte, chcem si kúpiť staršie auto a zaujala ma stránka CarVertical na overenie km, históriu auta. Mate s nou skúsenosti? Je bezpečná platba na nej? Ak raz zaplatím, nebudú mi potom každý mesiac sťahovať peniaze. Kamoška mala problém s tým, ake na inej stránke. Ďakujem za recenzie.
Odporúčam stránku overenie-vozidla.sk .. my sme pozerali cez nich obe auta 2 mesiace dozadu ..boli tam aj fotky ako auto vyzeralo .. všetko super 😊
@babablazniva majú oveľa širšiu informačnú databázu podľa mňa
@babablazniva my sme si tiež cez toto overovali.
@vyrovnanaosoba platba cez kartu bola v pohode?Nesťahovali Vám potom ďalšie sumy z účtu v ďalších mesiacoch?
@babablazniva je to ten isty majitel,ako overeniekm.sk
@tundra môže byť, každopádne mam s nimi dobre skúsenosti.. ja som sa tiež rozhodovala medzi CV a overenie-vozidla.. tak som pozrela na YouTube video od asi majiteľa stranky overenie-vozidla a to ma ubezpecilo že overime káru cez nich.. taktiež veľa známych nám odporučilo OV
Nestahovali.
s obidvoma mám v princípe dobré skúsenosti, CarVertical by mal mať teoreticky hlavne pri dovezených autách väčšiu databázu keďže je to obrovská spoločnost pôsobiaca skoro v každom štáte.
každopádne neber to ako sväté písmo.
treba si ale zobrať so sebou nejaké automechanika, report môže byť pekný ale stav otrasný (osobná skúsenosť).
Mna teda vôbec neoslovili,zober si kamosa co rozumie autam.Ja som vo forach o nich vela pozitivneho necital.Skus priamo podla znacky navstivit predajcu a daj mu vin.Minimalne prve 3 roky maju zaznam,alebo skus slovakov overeniekm.sk Drzim palce a neunahli sa,aut je ako mravcov.Dobrych aut na predaj uz menej.Napis znacku a model,ak chces.