Ahojte dievčatá,chcela by som Vás poprosiť o radu,alebo lepšie povedané tip🙂.Aké auto používate alebo s aķým ste spokojné,poprípade čo by ste odporučili,cestovanie z dediny do mesta.Ďakujem
@sylvia217 krásne
@ivulienka111 toto je velmi individuálne. Ja som nenáročná, rozvedená s priemerným platom, mám 15 ročne Twingo, ktorym jazdim hlavne sama, takže mne stačí. Vsade zaparkujem vsade sa otočím, pre zlodejov nie je atraktivne. Ine ti napíšu že by do ineho ako SUVcka nesadli. Takže záleží od rozpočtu a co je pre teba dolezite.
mala som golf..je dobré , doporučujem..
@sylvia217 👍👍👍
ak by si sa rozhodovala pre rodinne, nedam dopustit na ford smax, tam aj kravu odvezies. Teraz sme menili za volvo xc60 ale teda kufor malyyyyyy
Uplnym zakladom bude rozpocet. Ci budes jazdit sama alebo napr “rodinne auto”. Chodite na dovolenky autom, do hor? Automat/manual?
Taky krizenec je Golf, nie je uplne maly ale zaparkujes vsade. Niektore typy motorov su v podstate bezudrzbove a skor Ti zhnije cele auto ako da pokazi motor, spotrebu udrzis na 4,2-4,4 … pre mna ideal … na dlhe cesty s viacerymi ludmi mame este jedno auto typu maly tank, ale nezmesti sa vsade a zere aj travu pri ceste … na stahovanie idelne napchas aj 2 m chladnicku dovnutra
@ivulienka111 tak z nášho aktuálneho vozového parku 😂
- staré dobré pičitko Ford Fiesta, super, kým som bola slobodná, všade som sa strčila, pekne si fičalo, nemalo problém.
- Seat Leon, už druhý (doteraz plačeme za prvým), super tiež pre samého alebo mini rodinku.
- Kiu Ceedku combi, fajn na dovolenky, keď viacerí jazdíte, keď veľa vecí prenášaš, proste na život dobré auto.
- Škodu Octaviu III, tiež combi, rodinné, veľa miesta, ale keby sme potrebovali 3 sedačky, tak treba ešte väčšie.
- Mazda cx30, nemá až tak veľa priestoru ako som čakala, ale pokiaľ ho nechceš kvôli deťom, super.
Väčšina z nich sú na väčšie diaľky (diaľničné must have), jedno je presne také dedina - mesto, na niektorom za mesiac do 1000km a na niektorom aj 5000km.
Takže záleží, na čo potrebuješ, koľko budeš jazdiť, koľko chceš investovať, aký typ, dĺžku, manual/auto,...
@ivulienka111 nove ci jazdenku? Aky mas rozpocet? Z novych odporucam "svadby z rozumu" napr. Skoda Kamiq, Skoda Scala, Skoda Fabia, Seat Arona, Seat Ibiza, Suzuki Vitara alebo S-Cross, Toyota Yaris resp. akakolvek ina.
@ivulienka111 my sme boli veľmi spokojní s Range Rover l322 Autobiography je to iný level luxusu ale žerie cca 10l a to je dosť na jazdu v meste tak sme si zaobstarali škodu Octaviu 2 tiež je v koži takže z vnútra luxus a nežerie tak veľa