Kufor z CCC

kvietok2891
13. mar 2022

Ahojte dnes som kúpila v ccc kufor lasocki ružový viem najprv som sa mala pýtať na recenzie no potrebujem ho súrne prosím aké máte skúsenosti prikladám foto ďakujem 🙂

radulienka95
13. mar 2022

@kvietok2891 načo su ti recenzie na cez ktorú si si už kúpila a súrne potrebuješ?

kittykat22
13. mar 2022

@kvietok2891 kufor je vec ktoru nosis 2x do roka niekde. Aby to nevydrzal, to by musel byt chudak z papiera 🙂

kvietok2891
autor
13. mar 2022

@radulienka95 len som zvedavá aké s ním mate skúsenosti toto je môj prvý plastový kufor

labut25
13. mar 2022

@radulienka95 Lebo takýto nepoužívaný tovar môžeš v (minimálne) zákonnom stanovenej lehote vrátiť do 14 dní. Predajňa si môže určit aj viac dní. A asi by ho vrátila, keby mal zlé recenzie...

meluela
13. mar 2022

@kvietok2891 ja uz v CCC nekupim nic kvoli ich pristupu k reklamaciam .. daju si zalezat na tom, aby cloveku zneprijemnili zivot a viac si nevodolil taku nehoraznost ako reklamovat topanky. Snad bude kufor dobre sluzit, lebo v pripade problemov ustretovost necakaj, iba vykrucanie sa na hrane zakona a chrapunstvo.

radulienka95
13. mar 2022

@labut25 jedine ak ho kúpila online, na kamenné predajne za zákon nevzťahuje, jedine že by bol vadny alebo sama predajňa by sa rozhodla akceptovať vrátenie

kvietok2891
autor
13. mar 2022

@radulienka95 kúpila som ho kamenej predajni

radulienka95
13. mar 2022

@kvietok2891 ja som roky cestovala s pareurovym kufrom z kiku. Tento vyzerá lepšie, ak má otočné kolieska je super, neviem čo môže byť na ňom zle 🙂

kiaran127
13. mar 2022

Ja mam kufre z CCC a tiez sme ich kupovali tak surnejsie, asi rovnaky rozmer ako tvoj a uz so mnou absolvovali dve zahranicne dovolenky, letiska, za mna ok, zatial na nich nic nebadam

labut25
13. mar 2022

@radulienka95 CCC viem, že sa dá (tuším ešte stále majú 14 dní). Niektoré obchody majú až 30 dní. Vychádza to zo smernice EÚ, a súdov v podstate, nie originál SK zákon

radulienka95
13. mar 2022

@labut25 hej už som pozrela že CCC to má. Ale naozaj si nie som istá že je to zo zákona alebo smernice ako hovoríš, rodičia majú kamenny obchod a nič také nerobia, takisto priateľ bol reklamačný technik a tiež mi hovoril dávnejšie o tomto
keď som niečo chcela vrátiť, že na to nie je nejaký zákon. Vieš to urcite resp vieš mi to nájsť niekde napisane? Fakt na to zaujíma teraz

labut25
13. mar 2022

@radulienka95 Ja som tak iba počula... viem, že okolo spotrebiteľov bol veľký frmol kvôli nejakým súdnym sporom a že EÚ vydala rôzne smernice, ktoré boli štáty povinné implementovať. Na SK sa menil aj Občiansky zákonnik tiež kvôli výhodnejším ustanoveniam pre spotrebiteľov (obmedzilo sa používanie Obchodného zákonníka, ak bol spotrebiteľ na jednej strane)... Mám v rodine právnika, ktorý mal klienta a sa súdil... Sama to teraz nenájdem, nie som v tomto smere úplne doma.

radulienka95
13. mar 2022

@labut25 oki, tak ja si to dohľadam. Ďakujem aj tak 🙂

labut25
13. mar 2022

@radulienka95 Nejaké súdne spory boli v EÚ. Neviem však ktorá krajina v EÚ a ako sa volali osoby. Akosi ma to nikdy nezaujímalo. Len viem, že väčšie predajne takú možnosť davajú (či naozaj dobrovoľne to už neviem)

matabb73
14. mar 2022

@kvietok2891 ja mám tiež z CCC Lasocki škrupinový kufor, ale s hladkým povrchom a som s ním spokojná. Ešte sme s ním naleteli, ale cestu vlakom a výlukou zvládol bez problémov.

lylyjana
14. mar 2022

@meluela myslela som, ze neprijemni su len v jednej nasej predajni :D ale asi maju na to CCC specialne skolenie :D

lila59
14. mar 2022

Mam celu sadu plastovych kufrov z ccc…pravidelne s nimi cestujeme, niekolkokrat leteli a vsetko ok.

meluela
14. mar 2022

@lylyjana Ano, topanky osuchane po tyzdni to je moj problem, to som ani sa nesnazila reklamovat. Pokazeny zips ze opravia, automaticky vyplnila ze ziadam opravu, to som si vsimla az ked som odtial odchadzala, sprdla ma ze topanky nie su dokonale vyumyvane. Potom poslali doporuceny list, na ktory som cakala pol hodinu na poste. V nom oznamili, ze spolu s tym listom a dalsimi dokumentami si topanky mozem laskovo vyzdvihnut v predajni. Samozrejme ze maju moje cislo, mohli kludne poslat sms, ale vsak preco trochu neposikanovat reklamujuceho zakaznika. Som zvedava ako to opravili. Ale mozem ich trolovat a ked sa to este dva krat roztrhne tak som vyhrala 😀 Len sa na to asi vyprdnem a viac tam nekupim. Humanic inak tiez zberba, pozrem na blocku a pripnutom lajstre ze od pohladu jesenne topanky (bagandzoveho typu) ktore mi predali, nie su vlastne jesenne topanky ale modne topanky, v ktorych dieta moze chodit max v interieri - teda asi doma a nakupne centrum ak sa tam odvezieme autom.

ninah1486
1. jún 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som si kufor kupovala cez internet, mam od znacky American Tourister

beahavala
2. jún 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

neviem aka to bude kvalita kufra ked ho kupis od nich

katyt
2. máj 2024

@kvietok2891 ahoj, prosím ako si s tým kufrom spokojná? Nevrátila si ho? Lebo plánujem tiež kúpiť kufre z CCC, majú aj zľavy a ja mám zase dobré skúsenosti s reklamáciou u nich, tak mi to príde výhodnejšie, len neviem aké sú tie kufre. Nepokazili sa kolieska? Nebúchaju veľmi pri používaní? Ďakujem

kvietok2891
autor
5. máj 2024

@katyt ahoj s kufrom som maximálne spokojná veľa s ním cestujeme a ešte sa nič nepokazilo čiže odporúčam

katyt
5. máj 2024

@kvietok2891 super, ďakujem pekne 🙂