Kuchyňa z Ikei - ste s ňou spokojné?

kiqusiq
4. jún 2020

Pekný večer, máte niektorá doma kuchyňu z Ikei??? Ako ste s ňou spokojné?? 😊 My momentálne prechádzame kompletnou rekonštrukciou nového bytu a kuchyňu chceme asi z Ikei. Ďakujem za info 😊

len_nig
4. jún 2020

Ja som mala v byte, 6 rokov a aj so spotrebičmi. Maximálna spokojnosť 🙂 Neboj sa toho

elizuella
4. jún 2020

@kiqusiq my mame a super. Sami s muzom sme zmontovali. Jedina nevyhoda je ten digestor. My sme v Ba v panelaku a chcdli sme odsavanie nabok do steny, aby to slo hned z digestora do vzduchotechniky do stupaciek, ale ikea ma vyvod len zhora a mozno zozadu, uz neviem. Tak by tam bola treba daka rura namontovat ci co, to by zabilo priestor pre jednu skrinku. Pripadne potom digestor na tie kapsule, co filtruju vzduch.

nickpick
4. jún 2020

@kiqusiq ja aj moja rodina, priatelia, vacsina ma kuchynu z ikea, pomer cena/kvalita je adekvatny, co pocuvam znamych, ktori si zadovazili kuchyne inym sposobom, hlavne robene na mieru, mali samy problem, predrazene, nekvalitne, cakali mesiace, plus designovo mi tie kuchyne prisli absolutne nemoderne....

janeninka
4. jún 2020

@kiqusiq veľká spokojnost. Dá sa vyhrať s priestorom roznymI rozmermi. Viac krát sa má pýtali známi či je to na mieru. .

s_a
4. jún 2020

Mame a je krásna super a sme spokojní 🙂

dzejsik
4. jún 2020

@kiqusiq aj my sme spokojní, najviac nedám dopustiť na to, že v dolnej časti máme čisto zásuvky, aj smetné koše sú v zásuvke (plasty, papier, všeobecné)

korra
4. jún 2020

Tiez mame a som spokojna. Ocenujem hlavne rychlost/dostupnost, cena ok a hlavne mozes doplnat aj postupne (vnutorne zasuvky, rozdelovace, doplnky atd). Spotrebic mame ikeacky len digestor, ostatne som objednavala inde, mycku mame este "staru".

greta2017
4. jún 2020

tiez mam a som spokojna velmi 🙂

nikussss
4. jún 2020

Velmi spokojna