Ku ktorému veterinárovi máme ísť v Košiciach?

michalao
19. apr 2017

Ahojte,

potrebovala by som poradiť. Mám psíka s ktorým keď dôjdeme do salónu tak sa z miláčika zmení sa syna Belzebubovho :D. Má už hrozne dlhú srsť a preto ho chcem dať ostrihať. Avšak najprv ho potrebujem dať uspať. Náš veterinár nám odporúčil kliniku Cassovet na sídlisku KVP. Doposiaľ sme tam neboli preto som si čo to vygooglila - názory boli také všelijaké a k cenníku som sa nedostala. Kedže ide o súkromnú kliniku je mi jasné, že to za pár šupov nebude.

Chcela by som Vás preto poprosiť o rady, tipy, skúsenosti kde v Košiciach by ho uspali a na rovnakom mieste aj ostrihali.

Vopred ďakujem 🙂

avenir
19. apr 2017

@michalao ahoj celkom tomu nerozumiem...pre strihanie potrebujes dat uspat psa?...pre mna trosku velky zasah do organizmu pre jedno strihanie...vhodnejsie by bolo asi hladat miesto kde by tvoju ,,selmu,, ostrihali bez uspatia...aka je to rasa?

michalao
autor
19. apr 2017

@avenir, ja z toho tiež nie som nadšená, avšak odporučila mi to pani pri ktorej sme sa boli strihať (nedostrihala ho) naposledy a taktiež veterinár..skúšala mu dať na piškótku nejakú mast/krem (názov si nepamatam) ktorý ho mal upokojiť..bol z toho trocha oťapený ale stále chňapal, vrčal atď.
je to kríženec, sami presne nevieme..vzhľadom vyzerá ako stredne veľký westík

maxiva
19. apr 2017

@michalao no a sama ho neostrihas?kup strojcek na psiky a scvakaj ho..to ho chces pri kazdom strihani dat uspat?!!😨😬ved je to krpec,neni velky zeby si ho neudrzala..a ked ho budes strihat ty skor ta posluchne

kikus48
19. apr 2017

@michalao urcite klinika slon ci veterina, nie kvp

michalao
autor
20. apr 2017

@kikus48 ďakujem pekne