Skoncil mi pausal a chcela by som prejst na pausal bez mobilu a viazanosti kde je moznost menit programy. Napr teraz by som chcela nekonecno vsetke volani dat a sms, ale napr o 2 mesiace mi bude stacit iba program s hodinou volani atd. Viete poradit?vdaka.
Radosť. Za 20 eur mesačne máš všetko neobmedzene, za 10 eur je 200 minút/sms a 8GB dát. Môžeš si program zmeniť kedykoľvek.
Aj ja mam Radost.. Za 20e vsetko neobmedzene.... 🙂
Napíš si do tabuľky spotrebu za posledné 3 mesiace, pozri si ponuky operátorov bez viazanosti, aj kreditné programy a zapíš si koľko by si platila pri ktorej ponuke a z toho ti vyjde čo je pre teba dobré.
Ak máš telefón na 2 SIM karty môžeš aj kombinovať že volania/SMS budú od jedného operátora a dáta od druhého.
Napríklad volania/SMS použiješ Juro v Telekom sieti za 0,02€/minútu/SMS a dátové balíčky od iného operátora.
Taktiez mam Radost a nemenila by som. Vyhovuje uplne vo vsetkom, fajn ceny a aj co sa tyka samotneho pokrytia, tak veru nemam absolutne co vytknut. 🙂
Radost za 20 … ani v zahranici nesklamala a zatial nerobili problemy, ze sa telefon viac pouziva na roaming ako na SVk (co napr Orange po polroku robil)
Radosť
Radosť