Ahojte maminy idem si k vám po rádu je to mimo detičiek chcem si kúpiť kabát na jar mam dva vyhladnute pomôžte mi vybrať ktorý lebo sama neviem sa rozhodnúť ďakujem
druhý...
Prvý
jedno horsie ako druhe, toto sa fakt nosi?
Skor by som dala takto 1foto - flanelova košeľa a 2 foto- sveter od babky.🤣 viem že je to teraz trendy ale uprimne k tomuto aj malo čo zladiš takže za mna ani jeden😀
Mne sa paci prvy
Ani jeden.
@malycka Za mna ten prvy. Ten druhy mi pride prekombinovany... farebny melir, velke detaily (vrecka), napadita tkanina. Myslim ze aj farebne sa ti hodi k pleti viac ten prvy.
Ked uz, tak ten prvy. Vyzera na vacsiu skalu kombinovatelnosti. Aj s lezernymi vecami, aj s klasickejsimi.
Ale taketo koselo-bundo-kabaty, to ti je taky mačkopes. Za rok, max dva to uz nebudes chciet nosit. Skoda penazi.
Z toho prveho aspon odparas naprsne vrecka, popripade das z nich presit vrecka do spodnej casti a mozes ponosit kludne dalsich pat rokov.
Ani jeden
@malycka ja ti radim to druhe.
@malycka mám 23 a nekupila by som si ani jeden .... prvy sa mi vobec nepaci pride mi to ako flanelova kosela a nie ako kabat a druhy mi pride ako taka velka farebna handra ....... na inetrnete je milion ovela krajsich kabatov a normalnych kabatov
Ale je to len moj nazor...pretoze ja nepodlieham "ročným trendom" co maju vsetky zeny a v móde je to len rok
@malycka kazdy mame iny vkus, ale teda ani jedno z toho by som ani zadarmo nechcela🙈sorry
Ani jeden
@malycka ziadny
ziadny. Prvy vyjde z mody este tento rok a druhy je...fakt skaredy.
Ani jeden. A nazivo predpokladam to bude este horsie
ak to ozaj musis mat tak prvy ale iny farebny odtien by som vybrala henta otrasna pletenina cislo 2 je sice teraz ohromny hit asi z turecka, neviem a kazda druha to ma a to ja fakt nemusim chodit ako opica rovnako s dalsimi 10 timi na ulici
@malycka druhy, ale obidva majú od kabátu ďaleko😀