Kto z detskych interpretov sa vam paci najviac? nie vasim detom, ale priamo vam, ze ked si ich vase ratolesti pustia, tak si k nim sadnete a pozerate s nimi? a tesite sa s nimi?
Za mňa jednoznacne Smejko a Tanculienka. Páčia sa mi nielen ich pesnicky a filmy ale aj oni ako ludia - vyzaruje mi z nich take dobro a fakt sa na nich rada pozeram.
A kedze mame dneska sviatok tak budeme pozitivne a tych ktorych nemusime budeme rozoberat v inej diskusii (urcite mame aj takych kazda z nas 😅)
Miro jaros 😁
@monnci2226 Tanculienku som videla aj nazivo a vyzerala, ze ju to velmi nebavi, smejko super, ten sa v tom zda sa nasiel 🙂 Mne sa paci Miro Jaros, zda sa mi, ze sa velmi snazi vymysliet nieco zaujimave 🙂 Fiha sa mi pacila, len prve DVDcko, potom uz nie.
Mne sa páčia niektoré pesničky od Fíhy a Smejka a Tanculienky.
@monnci2226 Miro Jaroš
@monnci2226 miro jaros
Boli sme aj na koncerte a mala som zimomriavky
@monnci2226 Nikto. Za mňa otras vsetci. Ani som to nepúšťala dieťaťu.
Našim sa páčilo české Štístko a Poupěnka
Za mna Miro Jaros 👌pesnicky maju hlavu a patu, perfisne spracovanie, melodiu, castokrat su poucne… a z mira ide neskotocne dobro a pokora…
@monnci2226 tiež Smejko a Tanculienka, Fíha tralala, na jojko dávajú Fidlikanti, to je tiež veľmi pekné a Jaroša budeme tiež počúvať ale on je pre trochu väčšie deti ako je moja. Viac ma teraz nenapadá. A Spievankovo neznášam, tam mi hrozne vadia tie deti ako tam kričia/recitujú naučené repliky a také rýchle je to, zbrklé, kamera lieta sem a tam.
bimbamkuku maju absolutne majstrovsky napisanu hudbu, okrem ineho
Tiez S+T a extremne chytlava pesnicka od lili lentilka - zvieratka. Tak tu si pustam aj sama 😀
@juliacenc áno tá je super, nevedela som si spomenúť ako sa volá 😁
@monnci2226 Miro Jaroš, Smejko a Tanculienka... Fíha Tralala
smejko a tanculienka
V živote nikdy som to svojim deťom nepustila
@zuzanockamt
@doriiis co je na tom také otrasne?
Miro Jaros, Stistko a Poupenka
@monnci2226 Miro Jaroš😀 okrem neho Smejko a Tanculienka, Paci Pac, Tárajko a Popletajka, Strýko Baltazár😀
@svokrinjazykmonika fidlikanti super, aj to sa mi paci, tiez velki sympoši
@valeriakadarova na stryka baltazara som si musela dlho zvykať, kym som mu dosla na chut. ale teraz v pohode, niektore pesnicky ma pekne
Ako to, že nikto nespomenul Toddler Punk? Kedy tam už budemeeee? je naša cestovná klasika.
Mne este napadli MalinyJam
Mne sa tiež páčil Peter Nagy a deti, až na toho račkujuceho chlapca. Nechápem, ako ho mohli vybrať, to už fakt nemohli nájsť dieťa, čo vie spievať a nemá rečovú vadu?!
Dcéra mala ešte na kazetách! slovenské ľudové pesničky naspievané deťmi, ale názov si už nepamätám, to malo tiež úroveň …
Ešte sa mi páči Žbirka naspievané anglické detské pesničky s anglicky hovoriacimi deťmi - Songs for boys and girls
Z novodobých, som začula nejaké a videla niečo na YouTube - otras.
@anonymous87 maliny jam si s dcérou spievam aj ja 😁tí sa mi páčia veľmi.
@doriiis
@zuzanockamt
Tak dajte, čo vy ste púšťali svojim deťom nech sa inspirujeme?
Z mojej skúsenosti týchto interpretov kritizovali jlavne hudobní,,experti" ako napríklad teoretička na katedre HV. Ta nám dala link kde sú dokonalé čisté skladby s tým správnym tónom a spevom...
Čistý des!!!!
Ale tak každý máme nejaký vkus.
U nás boli obdobia. Jeden čas letela Fiha, potom Tanculienka... Aj Miro nás už prešiel. Momentálne fičíme na Elane (snáď aj to obdobie prejde 🫣)
@simona20201309 Ľudové slovenské piesne napríklad.
@zuzanockamt dúfam ze nemyslíš tieto🙈🙏
Za mňa sú najlepší Štístko a Poupěnka, texty vtipné aj pre rodičov 😁 po nich náš Miro Jaroš
@simona20201309 Takúto blbosť určite nie.
@monnci2226 Ja si stale so synom ficim na Peter Nagy a deti 🤩! Je to moje oblubene z detstva, pocuvala som tu kazetu roky dookola, no a synovi sa to tiez velmi paci, tak sa smeje, ked si mama ide svoje koreografie na "chytili sprejera, sprejera frajera..." 😎😅.