Ahojte, máme 3 deti, pre ktoré potrebujem SIM karty len aby boli dostupne. Kedysi bola moznost, ze v ramci jedneho pausalu bola volna sms, kde sa kredit nemusel dobijat, len sa hodnota volania pripisala k fakture na to hlavne cislo. Casto sa taka simka davala do alarmu, aby len bol aktivny. Ma nejaky operator nieco podobne? Ze ja budem platit napr. neobmedzeny pausal a volat na tie 3 simky a tie nemusim pravidelne dobijat, aby cislo neprepadlo? Lebo oni nebudu nikomu volat, maximalne aby vedeli prezvonit rodica a ten zavola naspat. Dakujem.
My máme pre deti predplatenú kartu na kredit od telekomu. Kredit platí pol roka a dobiť treba minimálne 5€ takže za tých 5€ mám pol roka pokoj. Máme od nich aj paušály a internet a vďaka tomu všetky karty čo sú písané na toho istého človeka, volajú medzi sebou zadarmo. A ešte môžem na tie karty každý mesiac darovať dáta z môjho paušálu, takže mám deti stále online (nastavila som si to v apke automaticky, nemusím to vôbec riešiť), a vďaka tomu viem sledovať cez family link ich polohu, čo nás už viackrát zachránilo (stratený telefón, stratené dieťa). Podľa mňa je pre deti bezpečnejší kredit, lebo sa nestane že by ti omylom vyrobili vysokú faktúru napr ak naletia na nejaký podvod - v okolí sa to stalo viacerým kamoskam. Každý operátor má aj tieto karty s kreditom, najlepšie ti asi bude pozrieť možnosti toho ktorého máš aktuálne.
@toccara Ak myslíš go mini, tak ten sa už nedá aktivovať. A v rámci navzájom zadarmo sú aj sms a mms.
https://www.orange.sk/navzajomzadarmo
Telekom ma paušál "bez záväzkov," na ktorom platíš mesačne administratívny poplatok a minuté sa platí cez faktúry - netreba teda dobíjať.
@aellea zisti si u svojho operatora,ale my to mame aj na O2 takto aj orange,ze vsetky karty mame na jednej fakture..podla mna to ti kazdy vie spravit