Ktorý telefón si mám kúpiť?

16. okt 2023

Ahojte momentálne mám telefón Xiomi Redmi A3 a chcem ho vymeniť lebo už sa kazí, zapína vypína atď 😀.. Mám ho už 4 roky a chcem niečo do 330€ .. Našla som OBNOVENÝ IPHONE X 64 GB ČIERNY za 320€ z Nay Elektrodom a potom som našla aj nový Xiaomi Redmi Note 12s 8gb/258gb za 224€ tak len sa pýtam že ktorý by ste skôr kúpili 🤷🏽‍♀️

martinmmartin
16. okt 2023

na 64 GB pri tom Iphone pozor, to hned zaplnis fotkami a hovadinami, ten druhy ma 4x viac

autor
16. okt 2023

@martinmmartin Premýšľala som aj na novšom iphone lenže za tie peniaze by som šla radšej na dovolenku😂🙈..Tak neviem ktorý z nich bude aspoň lepšie fotky fotiť 🤷🏽‍♀️😀🙂

miselka007
16. okt 2023

Ja na Xiaomi nedam dopustit. Mam sice redmi note 9pro a manzel ma 10 ale iny ako Xiaomi by som uz nechcela a presli sme uz viacerimi znackami. Ini si pochvaluju aj nove Samsungy ale s nimi nemam dobru skusenost. Sice troska starsie rady sme mali, nie tieto najovsie. Ja keby si mam vybrat medzi tymi co si pisala tak idem do Xiaomi.Prajem dobry vyber 😊

salije
16. okt 2023

Mam apple starucky uz bude mat 7 rokov, vymenim opat za apple, iny nechcem, ale ak motyka vystreli isla by sim do xiaomi a v tomto vybere je ozaj lepsi ten xiaomi. Aj co sa tej pamate tyka

lizatko1009
16. okt 2023

Z týchto dvoch xiaomi, 64 je nič v dnesnej dobe pamät ako tamagoci

yanni
16. okt 2023

Z tych dvoch ani jeden. Iphone slaby a ten druhy, ked sa ti po 4roch rokoch uz pokazil, tak to nie je bohvie co. My mame iphony a to bezi ako hodinky rokyyyyyyy.