Ktorý operátor sa oplatí pri prenose čísla?

374andy
7. máj 2024

Ahojte, prosím poraďte. Mala som dlhé roky Orange, teraz mi skončila viazanosť a ponúkli mi zľavu na paušál 5 € ... Doteraz som mala aspoň 9€ zľavu. Ktorý operátor sa oplatí pri prenose čísla? Platím teraz 26€, za neobmedzené sms, volania a obmedzené dáta. Po novom mám platiť 30€ a dáta stále obmedzené na 18 giga.

babovka2321
7. máj 2024

@374andy radost, 20€, vsetko neobmedzene

maranco
7. máj 2024

@374andy pozri si faktúry za posledné 3 mesiace a napíš koľko minút priemerne prevoláš, koľko SMS pošleš, koľko dát minieš a podľa toho si vyberaj vhodnú variantu.
Každý má iné potreby a okolnosti čo potrebuje, preto sa každému oplatí niečo iné.

taynee
7. máj 2024

Ja mám teraz o2, bez viazanosti, neobmedzené volania, sms, ani dáta. Stojí 25 eur. Čo je však super, že mám v ňom Netflix. Čo ma predtým mesačne vyšlo na 7.99 eur.Čiže de facto mám paušál za 17 eur.

zuzkaa1991
7. máj 2024

@374andy tak ako vysse radost spokojnosť uz par rokov

Mma Telekom vytočil vkus zvysova ceny atd ale bodka bolla ze muz v chorvátsku mal.radost. signal data a ja v Telekom som ziadne data nemala a po návrate nechápali preco🤦‍♀️ odisla som a fak signál mam vsade. Data.tiez za smiešny penaz jedine c davam navyse je parkovn3 ;) poodla minut koľko volate.riesim balik kazdy mesiac da zmeni 10eur (200min) alebo 20eur uplmne všetko neobmedzené

ivanakal
7. máj 2024

Ja som presla do Radosti na skusku, lebo tam mi ponukli ovela lepsie ceny, nez mam v Telekome.. Ale teda bolo po radosti, kedze doma som nemala ani ciarku signalu.. nikto sa mi nemohol dovolat, ked sa mi aj dovolal, tak poculi kazde druhe slovo.. ☹ tak som sa vratila naspat do Telekomu, kde s tymto problem nemam nikde.

uctik
Včera o 10:33

@374andy
Ak mam porovnavat pokrytie roznych operatorov tak to vyzera takto :

Orange a 4ka - 1. Miesto
Telekom - 2. Miesto
02 - 3. Miesto

Orange ma velmi dobre pokrytie, ale pokial hladas nieco na data, tak skus 4ku, ale kup si 2 sim a jednu nastav len na rezim lte - mas nato aplikacie ( force lte .... ), a druhu mozes vyuzivat na volania za 15€ mas potom 300GB v 4G v celej sr, mimo ich siete si v sieti orange.

Mal som radost, ale pokrytie mi velmi nevyhovovalo, cize som dospel k zaveru, ze najlepsiu siet ma na slovensku aj tak Orange, a kedze ma 4ka siet aj od Orange, tak som v nej zostal.

Telekom je cista parodia, ponukaju drahe pausali, ale pokrytie o nieco lepsie ako O2.

Ked si kupis tie 2 sim cez interet tak mas za 8€ aj nejaky pausal na mesiac zadarmo, potom si vypni automaticku obnovu pausalu v apke moja 4ka 😉.

uctik
Včera o 10:39

@ivanakal Prejdi do 4ky, a uvidis, ja som spokojny, a hlavne mozes odist kedy chces, ale ako som pisal vyssie, na data je lepsie mat 2 sim a jednu ( ktora je na data, mat nastavenu len na rezim lte ).

uctik
Včera o 10:42

@zuzkaa1991 Na slovensku, hlavne "vychodnom" 😅 som s radostou nemal dobre pokrytie, 4ka ma roaming s orangeom a to ju isti.

Telekom je samozrejme somarina, vysoke ceny a siet chaba. + Tie ich vselijake, tyzdnove ponuky, mixi balicky ci jak to volaju ...

V telekome si musis dat pozor na kazde slovo, pismenko.

uctik
Včera o 10:46

@uctik Za 8€ som myslel, ze mas 2 sim a pausal na jednu sim na mesiac zadarmo.

Ja som aktualne vyuzil sloboda nekonecno za 4 s 300GB a 3500 minutami.