Ktorý operátor má najlepšie pokrytie na Slovensku?

nikolas444
27. máj 2024

Ja som bol v O2 pred mesiacom a pol a strašné dačo čo oni tam majú ceny , nevyhodi atd kopec ďalších vec , teraz som prišiel do 4-ky kvôli lacné produkty a neobmedzené dáta balíky majú , ale problém mám s tým že žiadne pokrytie nikde ale že fakt nikde a podla informácie patrí k Orange ... Tak nechápem hocikde idem von z bytu automatický ma hodí do R ( roaming ) a nefunguje dokedy neprídem domov a čakám 30 min a tedy uz mám znova , teraz neviem ci s kartou mám nejaký problém alebo oni maju také hrozné pokrytie.
Vypočujem každého zaujima ma aj Telekom aké cení alebo ktorý operstor má neobmedzené data za aku cenu a najlepšie pokrytie
Ďakujem krásne

babkaland
27. máj 2024

Najlepšie: Telekom a Orange
Druhé miesto: O2
Tretie miesto: Swan 4ka

Zároveň Orange a Telekom sú najdrahší. O2 trocha lacnejšie. Najlacnejšia je 4ka. Je tam ešte kompromis že Radosť (to ke v sieti O2) to ke cenovo podobné ako 4ka len o kus lepší signál. Tí čo majú dobré pokrytia sú najdrahší.

zuzkaa1991
27. máj 2024

@nikolas444 my s.muzom mame radost ceny super muz ma za 20eur mes všetko neobmedzene
Tiez som bola proti kedze dlhe roky som mala.telekom ale.odkedy ma telekom vytočil uz asi 3r mam radost a spokojnosť velka

alenamihal
28. máj 2024

Ja mam radost a super..vsak radost je dcerska firma O2 a pokrytie je dobre vsade a cenovo je super...poznam velam ludi,co su max spokojni s radost..

uctik
3. aug 2024

@nikolas444 Ja to tu zhrniem takto podľa vlastných skúseností, vyskúšal som všetkých operátorov :

1. Miesto - Orange a 4ka ( keďže má 4ka sieť od Orange, mimochodom v minulosti prešla z telekomu, 4ka je vhodná hlavne na volania a na kredit, keďže pri dátach v Orange zvyknú po minútu 20gb spomaľovať na nejakych 20 kbps čo sa fakt nedá používať ani na načítanie webstránok, minul som aj 150 GB už, ale aj tak ma ku koncu mesiaca spomalili )

2. Telekom - ale má celkom zle ceny a podľa mňa neatraktívne paušáli, tam máš mixi ponuku či ako to váľajú čiže na týždeň alebo 2 myslím máš povedzme 10GB, proste ak chces fakt dáta tak ostáva ti jedine radosť.

3. Miesto O2 a radosť ( radost je dobrá na dáta, ale to je asi tak všetko - slabšie pokrytie + máš tam 10mbps Qos limit, aby im zákazníci radosti nepretazili sieť O2, ale to je v pohode a úplne to chápem, ak by každý operátor spomalil takto sieť, myslím že by boli ochotnejší ponúkat viac GB.

Čiže buď limit rýchlosti a veľa dat, alebo malo dát a plná rýchlosť, ja som teda za to prvé.

uctik
3. aug 2024

@babkaland nieje pravda, Telekom nemá, lepšiu sieť ako 4ka, a to z toho dôvodu, že 4ka prešla do roamingu Orange.

Kedysi mala 4ka roaming v telekome, asi vedeli prečo prechádzali do Orange 😅.

Ale s poslednou vetou s tebou súhlasím.

uctik
4. aug 2024

@nikolas444 A keď ti blbne 4ka, skús nastaviť len režim LTE, nato máš rôzne aplikácie.

A neviem, ja zo 4kou problém nemám, je pravda že ju využívam len na volania.

Ono tým že majú svoju sieť aj sieť Orange, tak je to blbé s tým prepínaním.