Ahojte, máte nejaké odporúčania na dátové balíčky za dobrú cenu, čo reálne utiahnu plynulo fungovať?
Teraz mám 4ku, ale je to hrozné s nimi, platím 15€.
Ďakujem🙂
Tiež som za Telekom s pokrytím,aj keď O2 má skvelé reklamy v tv 😁.
@13uzivatelka11 @zuzanita1609
Máte nejaké konkrétne dátové balíčky s dobrou rýchlosťou? Koľko platíte za mesiac, ak sa môžem opýtať?
Ved si popozeraj na ich stránke aký by ti vyhovoval, ja momentálne nemám Telekom, lebo mam zamestnanecký paušál u iného operátora kde mam 75% zľavu, takže sa mi to oplatí, ale Telekom mal oveľa lepšie pokrytie mam pocit.. Keď tu skončím, vrátim sa späť do telekomu 😀
Ja mam roky O2 a ziaden problem s pokrytim, a to dost turistikujeme... momentalne ficime na Radosti
Máme O2 všetci.Nikdy nebol žiaden problém.Ani v zahranici
@nelca84 nie všade je signál na O2 my sme museli cela rodina meniť operatora pretože zrušili u nás pokrytie. Odkedy mame všetci orange a není problém nikde ani v zahraničí
Mam roaming,vsetkych troch MOP.
menila som z O2 na orange kvôli pokrytiu. A v zahraničí najlepšie fungoval Telekom
Radosť
@mimuska328 vidis, u nas zase orange nema dobre pokrytie, a to sme iba 5km od BB. Ani 4ka, ale to ma neprekvapuje...
Ďakujem za odpovede, 4ku som zobrala kôli cene ale nedá sa to, skúsim pozrieť radosť teda, pekný deň ešte 🙂
Podľa mňa najlepšie pokrytie ma Telekom.