Ktorý obchodný reťazec sa vám páči? Kde radi nakupujete a prečo?
@daniela2202 okrem jednoty hocikde,neznasam coop jednota
Do ktorého vojdem, tam nakupim
@daniela2202 oblecenie, potraviny, naradie?
Donedávna som veľa nakupovala v Jednote, kvôli tomu, že ju mám blízko, zvyknútá na výrobky aj usporiadanie predajne.
Posledný cca pol roka som si už obľúbila aj Kauffland, hlavne kvôli nižším cenám a zľavám s Kaufland Card.
Potraviny vôbec neviem nakúpiť v Lidl.
ja zase mam rada Lidl, kvoli udeninam z rady pure bez eciek. a mnoho ineho
@beata_k aj, aj, aj .... všeličo
@patka06 presne.... lidl nemusím
@daniela2202 Lidl nepotravinový tovar z letákov je v pohode, kvôli niektorým veciam som bola ochotná "biť" sa o 7mej ráno s dôchodkyňami
Teraz neviem či myslíš všeobecne alebo tam kde najčastejšie človek nakupuje.Myslím v konkrétnom meste.Ja mám najradšej Lidl ale to len u nás v Zm. na druhom mieste Tesco a na 3.Kaufland.A úplne neznášam moraveckú Billu.Volakedy som ju mala na 1 mieste ale odkedy ju prerobili pár rokov dozadu,tak to tam vyzerá ako na pohrebisku v takom tmavšom odtieni je ladená a úplne tam všetko premiestnili.
Ja nakupujem vylucne v Tescu. A preco? Kvoli sortimentu, cenam a najma tam do mna nedrbu (pardon za vyraz) kosikmi hufy dochodcov. A neviem si vynachvalit sluzbu scan&shop. Tovar si pekne ukladam do kosika a uz len zaplatim na samoobsluznej. Pohodlne a rychle.
@daniela2202 Fresh plus mam najradsej, nasledne Milk Agro a aj Tesco... aj ked v poslednej dobe ma do nepricetna vytacaju vsetci ti nazvem ich "neprisposobivi" ktori su vsade v tychto vacsich nakupnych centrach... este ani nevypnem auto a uz su pri mne nech im dam peniaze, normalne sa bojim ze mi ho potom poskriabu, pred vchodom vystavaju tlupy, pomaly ani vojst sa kludne neda... vkuse mam tendenciu si len kontrolovat kabelku kedze a ked sa vraciam k autu tak to iste, zas ako supy pri mne 🥴 radsej kvoli tomu chodim do malych prevadzok
Neznášam Tesco a Billu, predražené až to bolí.. najradšej mám Kaufland a na drobnosti malú samoobsluhu pri bytovke 🙂
Kaufland... a potom Jednota.
Neznasam kaufland .. zelenina sa rychlo pokazi a maso smrdi zakazdym aj ked mi svokra donesie a to ona tam robi. Lidl to iste, aj ked paradajky a tie nepotravinove veci sa este daju. Pre mna naj tie mensie retazce, pod blokom mam fresh a to je mega co sa tyka cien a kvality, dalej klas a milk agro. Tesco teraz ma clubcard tak tam zajdem na detske veci a manzel na pivo :D
Najčastejšie chodím do lidlu a do tesca, občas do kauflandu a veľmi zriedkavo zablúdim do billy.
Kaufland a dmka
@nelca84 scan&shop ma uz aj kaufland, ale ked sme tam my tak vela ludi to zatial nevyuziva z 50 tak vzdy 3-4chybaju
@malinovka333 my vyuzivame pri velkych nakupoch
Lidl, je najlacnejší. Ale najradšej chodím do Tesca.
@daniela2202
@malinovka333 tesco to uz ma veelmi dlho. Do kauflandu nechodim, maju tam divny tovar. Minule som zachytila, ze odtial stahuje svoje vyrobky aj Tauris a Ryba, lebo svojou cenovou politikou ich nutia znizovat kvalitu svojich vyrobkov... To hovori za vsetko. Nikdy som tam nenakupovala a ani nebudem.
Lidl - kupim vzdy cerstve ovocie a zeleninu, dokazem si vybrat maso, toaletak iba od nich, nedokazem tam kupit maly chlebik, ktory by nebol z mrazaku.
Kaufland - zacal ma srat, neprestali okrem ineho, predavat Lipton caj, rozlucili sa s Taurisom, a kopec inych druhov tovaru tam chyba, kupim cerstve ovocie aj zeleninu, aj ked odkedy zmenili dodavatela, tak maju vypadky, kupim chlieb, vyberiem si v sunkovom sektore, neviem tam vybrat maso, maju velky vyber bezlakto produktov
Billa - mega rychly nakup ked potrebujem, hlavne chlieb, ovocie, zelenina velmi zla kvalita
Tesco - max raz za pol roka, ovocie, zeleninu nevyberies, vecer kupis rano je to hnile.
@daniela2202 retazce su +- na rovnakej mizernej urovni na SK aspon co do kvality potravin. Ostatok je o manazmente, ci uz danej predajne, alebo krajskeho dakeho riaditelatva. Poznam z kazdeho retazca dobry obchod, len niekedy treba ist do ineho kraja 😉. Za mna celkom fajn COOP (ale asi 2 predajne v celom okrese) a Tesco express (mam taku jednu oblubenu)
@nelca84 ok ale ja mam blizsie kaufland.
Do billy idem 1x za rok, vacsinou lidl kaufland tesco dm.a u nas jednota tam chodim malo v pripade nudze ked nieco potrebujem,
@daniela2202 Väčšinou nakupujem v Jednote. Pokiaľ ale ide o ceny radšej mám Lidl. Dá sa tam dosť výrazne ušetriť. A hlavne viac človek nakúpi.
@patka06 😁😁😁👍
My najcastejsie v Lidli, mensie nakupy u nas v Samoske, pripadne Kraj
My s manželom nakupujeme v Tescu, ale teraz sme si obľúbili nákupy v Maďarsku, no ale na SK je super služba scan&shop, do Kauflandu chodím úplne minimálne, skôr je to len vtedy keď ho mám po ceste kvôli Stop Shopu a najčastejšie asi v Bille. Majú vždy veľmi pekné a čerstvé mäso. V Tescu na Zlatých vojdeš dnu a už cítiš smrad starého mäsa 🤮 takže do Tesca len na trvanlivé potraviny....
Nie sú v podstate všetky rovnaké ? A hlavne drahé :D Ale keď už tak CBA ja osobne.