Piste len nicky, nie osoby, ktore su za nickmi, aj ked ja viem ze castokrat su nam sympaticke ci presne naopak prave osoby za nickmi ale skuste sa odosobnit 😀
Mne sa straaasne paci shaarkin nick 😀 a potom sa mi straaasne paci nick bublinkajasminka 😀 😵
a este nick fomarik som niekde zahliadla ... mne sa pacia take originalne a mile 🙂
Mne sa páči janeyzelvicka 🙂
este ma napadla etuska 🙂
aj tento nick je podareny nejdelsitkanicka 😀
mne sa pacia baileysa a Bilushka a Letushka , take mile zlate 😵
tie ktore maju v nicku nejake zdvojene pismenko🙂 je ich vela ale podla mna su zdvojene pismenka take mile🙂
a este sa mi paci nick - Megustas - po spanielsky to znamena - pacis sa mi 😀
jj, bublinkajasminka je zlate 🙂 aj to dievcatko 🙂 krasne fotky 🙂
susik hej jej dcerka je strasne roztomile stvorenie 😵
moj nick 😀
majdzy jaka srandiska s jozkou 😀 😀
Mne sa paci bihan. Ale spolu s tou rukou na fotke. 😀 Asi sa mi paci hlavne ta ruka na fotke. 😉
pitik
mne sa paci nick panej zakladatelky 😀 😀 😀 a to sa nepcham do kanalov sak na MS uz nechodim 😝 😝 takze z cistej lasky
potom sa mi paci leishmania velmi napadite a este sa vzdy zasmejem na jednom nicku ktory ma v sebe len zlozitu kombinaciu cisel kua a ani za svet vam nepoviem ake lebo si to ani jeho majitelka nemoze zapamatat 😀 😀
benjamin buford blue ty si taka opica 😀 😀
a viem ktory nick myslis ten co ma ako prvy znak ciarku | ci?
majzdy,dakujéém,teraz budem namyslená 😵
mne sa páči lilu a bubadlo 😉
aponchie 🙂 je to takové zvláštní
melory
anax, som isla kuknut tu tvoju novu temu 😀 😀 😀 a som sa dobre pobavila. 😀 dik 😝
tak dik za kompliment, ja som chcela napisat, ze anaxamon sa mi paci 😀
a mam tu este viac tipov - bihan bola spomenuta, slnieckova sa mi paci. certica som mala preudonym pocas strednej skoly 😉 a srandovna je ta tkanicka, karotky, opica, jasom... a och. ta asi vedie. to ked ju niekto v prispevku oslovi, tak je to fakt sranda, citat taky prispevok 😉
shaar 😎
este ma napadla jedna kocka ale ona je na msv ma nick ooo alebo 😲 😲 😲
😀 😀
aj mne sa paci nick bublinkajasminka-je to mile 😵
bublonkajasminka je mile 🙂 ale zase je tu vela zvlastnych nickov ako anaxamon 😉 😀
certica vypoveda o sebe uz nickom ale vsak kazda zena sme taka ta certica trocha 😅
a aj bubba co sem dala prispevok..to je mily nick 🙂
no a egyptanka 😀 😀 😀 no comment vedies prvenstvo najlepsi nick hihi milaa 🙂
dakujem anax aspon prichadzam na ine myslienky teraz 😵 napriklad i touto anketotemickou 🙂
bubilnkajasminka prepac za skomolenie 😀 😀
sweet som rada ze si sa aspon kustik odreagovala 😉
anax nie ten nick je m311 a tak dalej neviem vyrabem je to ceska uzivatelka 😀 😀 😀
chodi na jakou hudbu mate radi obcas 😎 m123 neco 😎
takze tento hej?
m311293
mne sa paci nick cipsinka ... je to take mile 😉 🙂 😉 🙂 ... no a jasne, ze aj moooooj 😀 😀 😀