Ktorý iPhone odporúčate?

sasa47
9. júl 2024

Ahojte, viete mi poradiť model iphonu, s ktorým ste spokojní?

beasy
9. júl 2024

@sasa47 urcite by som aktualne šla do 14stky, najlepsi pomer cena a kvalita, urcite nechod do serii SE nakolko mam SE 2022, je super ale mala vydrz baterie, rychlo sa opotrebuje, idem si tiez zobrat v septembri 14stku 😊

aeruginosa
9. júl 2024

Ja mam tiez SE 22 a ta vydrz baterie je fakt katastrofa a tiez zvazujem iny model. Ale tak vseobecne neviem povedat, ze ktory, zavisi aj od toho, aky mas cenovy strop a co by si od neho chcela😁, na youtube je vela recenzii na iphone od ludi, ktori sa tomu venuju a maju prehlad alebo na FB je skupina k iphonom, tak si skus vo vyhladavani tej skupiny najst recenzie na nejaky model, ktory zvazujes.

drago12587
9. júl 2024

@sasa47 najnovši a najdrahsi ? :D .... Iphony su skoro to iste od 12 po 15... 80% pouzivatelov ani nevie, aky ma model... Medzigeneračne je 5% rozdiel, to ani nespozoruješ...

konikmodry111
9. júl 2024

Ja mám 12ku už od roku 2020 a fici ešte stále super, aj baterka sa drží ☺️ kľudne popozerať od tej 12,13. Z rady SE by som nebrala

t1nusa
9. júl 2024

@sasa47 ja mám 14 Pro a som veľmi spokojná

vinco_hlavaty
9. júl 2024

Odznelo tu že 12, 13, práve tie sú aj v mini verzii. Ja nemám rád velké telefóny. Kebyže smartfón tak určite tie miničká. Ostatné značky nerobia mini modely.
Je taký Cubot maličký ale to neni Apllové ak chcete apple. Ja mám tlačidlovú Nokiu 3100 a som velmi s tým spokojný. Veď ani nemám s čim nebyť, keď sa z toho dá len volať s písať SMS 🙂

ninusa221
9. júl 2024

Mám 12 pro zlaty a som spokojná už 3 roky. Keď tak išla by som do pročka a asi 14 pro ma ho aj brat aj je spokojný ale v podstate je to jedno mne to príde všetko na 1 kopyto 😂.

mojemenonikto
10. júl 2024

Ako tu písali viacerí, modelový rok z hľadiska funkčnosti nie je až taký dôležitý. Výkonovo sú dobré stále ešte aj iPhone 12 a pokiaľ nepotrebuješ nejaké šialené hry, alebo strihať video, na mobile, tak je to v pohode. Potom je to už iba o rozhodnutí, či štandard, alebo Pro a veľkosti. Pro verzie majú zvyčajne oveľa lepší fotoaparát a majú aj lidar, takže môžeš skenovať a vytvárať modely aj v 3D. Radu SE by som nebral (aj keď na bežné telefonovanie určite stačí). Potom je ešte dôležité spomenúť, že najnovšia rada má už konektor USB-C namiesto klasického Apple Lightning. Ak máš peniaze, tak by som odporúčal verziu 15 PRO, pripadne 15 PRO MAX s aspoň 256GB pamäti.

zzuunnaa
10. júl 2024

@sasa47 ak máš už nejaký iphone tak teraz sú dobre akcie na výkup plus výkupny bonus, ja som takto menila 12mini za 15tku. Mini mi vyhovovalo, ale už bola slaba baterka a aj sem tam zblblo, kebyže tie mini nie sú take drahé (nové) tak kúpim zas. A ak nie je problém cena, tak by som išla do 15tky, nakolko si iphony dobre držia ceny a o pár rokov ho ešte slušne predáš.

pimpa111
12. aug 2024

@zzuunnaa prosim ta a kde vykupuju? Ja zvazujem zohnat niekde 12 pro max. Akurat pokukavam, ze kde..? Kupovali ste niekto telefon cez allegro..?

zzuunnaa
12. aug 2024

@pimpa111 ja som bola tušim istyle ale aj istore vykupujú, každý ma iné podmienky ale na stránke nájdeš 🙂