Viete mi poradiť ktorý kúpiť? Či už novinku alebo nejaký starší model?🙂Ide mi hlavne o veľkosť a o fotoaparát a (už nechcem veľký telefón ako tehla)🙈😂
@monikaaa898 Niekde som čítala v starších diskusiách že keď sa kupujú staršie iPhony tak že tam už nejdú aktualizovať nejaké aplikácie 🤷🏽♀️
Ja mám 12 od januára a som spoko ale nabuduce by som brala už verziu pro kvôli fotaku a ak veľkosť tak pro max ☺️ a odporúčam 12/13 14 zbytocne predrazena
Pouzivam 12-ku uz rok a pol a som spokojna.
12 alebo 13 mini. 13-tka je v niecom lepsia, ale treba sa pozriet, ci ti to stoji za vyssiu cenu 🙂
Ja mam starucky iphone se 🙈 Uz roky. Baterka uz nevydrzi nic, ale stale foti dobre, aktualizacie funguju a kvoli velkosti, resp. malosti sa ho odmietam vzdat. 😁
Aj ked budem musiet - ta baterka ho robi totalne nespolahlivym. 😬
I iphone je dobrý výber, mame doma s z roku 2013 a ešte fičí ako nový, je v ňom už 3. baterka, ale inak ide bez problémov a tých aplikáciách ti povedať neviem, lebo to načo dcéra používa jej úplne stačí, inak manžel má se 2020 a je veľmi spokojný, mal 11, ale ten mu bol veľký, tak predal a kúpil se a ja sa už tiež pomaly obzerám po nejakom, lebo táto mrznuca sunka ma už vytaca
Ja mám 13pro a nemôžem si vynachváliť 😇
iPhone 13 mini. prep. este 12 ale do starsich by som uz nesla.
@mariska30 ono od septembra ked vyjde novy ios a nové mobily tak sa od modelu X a nizsie (xs a xs max sa to este netyka) nebude dat stiahnut najnovsi ios. Ja mam xs a nekupovala by som si novy model len kvoli tomu, aby som mala nejakel novel vymoženosti, ktoré ani nevyužijem. Aplikvie budeš mať stále tie isté všetko po starom. Inel by bolo keby máš taký iphone 6 vtedy by ti to pravdepodobne už aj sekalo. Ja som donedavna mala 7 a nevadilo mi vobec, že nemalm najnovší ios, ale mamine sa pokazil mobil tak som jej dala ten a ja som si zadovážila z bazošu xs max a som spokojna. Samozrejme že nefotil ako najnovší iphone ale krásne fotky a portréty fotí a všetko šlape ako má 😊
Záleží koľko si ochotná investovať . Ja by som pod 13 už nekupovala. Zas ten telefón ti vydrží roky , pokial teda nie si taká , že každý rok meníš telefony .
Ja som mala dlho XR ,teraz som ho dala mladšej dcere a je stále ako nový aj vydrž batérie je OK , staršia dcéra ma 13 mini a nedavno mi muž kupil 14 pro max a to je fakt pecka , ale aj ten dcérin 13 robí brutálne fotky .
iphone 14 pro
@akrobrab mzone ma servis, da sa aj poslat im mobil kurierom. mas potom aj záruku na vsetko, som menila baterku pred rokom a pol a stále všetko funguje ako nove
https://www.mzone.sk/servis
@karinka223 Sesternica má iphone 12 a jej fotky sú omnoho kvalitnejšie ako tie moje tak hlavne aj kôli tým fotkám 😬