ahojte 🙂 chceme si s manželom dať urobiť pekné "bruškaté" fotky, nejaké umelecké... A bola by som vďačná keby ste mi kočky poradili nejakého fajn fotografa, prípadne ateliér- v meste Poprad 🙂 vopred ďakujem pekne
Ak by ste dosli do ke tak odporucam fotodokonalost. Aj my sme sa tam fotili 🙂
@ketrinka17 tak to je škoda, že nie sme z Košíc ☹
Neviem či je pre teba ďaleko Vranov nad Topľou ak nie rada ťa nafotím aj s manželom . Alebo by sme sa nejako dohodli na kompromise a by sme tie fotky spravili niekde uprostret aby ti nebolo ďaleko k nám aj nam k vám . 🙂
Ip
@lenka07 ahojky, tak ja hladam fotografa z popradu,vranov je dost daleko a kedze som v 8 mesiaci tak to je este viac nez daleko ☹ skoda
Tak prajem ti aby všeeeetko bolo ok 🙂 bola som minulý týždeň v Poprade u známej mala som aj fotoaparat no škoda že sme sa nestretli a nevedeli sme o sebe ak náhodou pojdem zas k známej tak sa ti ozvem mozme sfotiť aj tvoje babetko ak budeš súhlasiť 🙂
Ja odporucam Fotoplus Jozef Danielcak je to super chlapik,spravil mi krasne fotky za super cenu.Je z Popradu a chodi aj domov fotit 🙂
Tak bola som u lekara 🙂 vravel že som v poriadku ale pre istotu mi vzal krv a o tri tyždne si mám prísť pre výsledky 🙂 ak bude všetko ok tak od vianoc ideme nato 🙂
zuzanabendova.com
fotí vonku aj má štúdio v Novej Lesnej
@zuzka_puska 🙂