Dobrý večer prosím poraďte mi ktorý teplomer bezdotykovy kúpiť? Malý ma 20 mes obdobie ze sa ho ani dotknúť človek nemôže doteraz som používala klasicky digitálny ale aj teraz máme teploty dosť vysoké a nemám šance zmerať. Preto bezbotykovy prosím aj tip ktorý presne lebo sa nevyznám. Ďakujem vám pekne
No ja som teraz nedávno videla v lekárni taký čo stačí na chvíľku priložiť na čelo a viem odmerať teplotu. Ale už neviem aká to bola značka, podľa mňa keď sa opýtaš tak ti dajú na výber a veď aj podľa ceny uvidíš lebo to asi nebude najlacnejšie
@evittam prosím mate ho aj vy? Lebo niektoré majú veľké odchýlky v meraní preto neviem aký kúpiť
@katkapalo1 Veď som ti jasne napísala, že meria presne ako ortuťový. Áno máme ho a sme maximálne spokojní.😉
Thermofocus, ja mám verziu Hospital, už 7 rokov meria perfektne. Mávajú ho aj na kramároch v nemocnici.
Alebo teraz novinka Nokia Body - bývalý Withings. Namerané hodnoty hneď aj s časom prehadzuje do appky v mobile. Stačí zadať, ktorému členovi rodiny meriaš. Momentálne sa dá kúpiť asi len z Francúzska, na Slovensku by ich mala časom predávať Alza /aspoň myslím/.
@katkapalo1 http://www.eshop.zdravmat.sk/teplomery/3081-bod...
Meria presne ako ortuťovy.😉