Ktorú zoznamku odporúčate?

ada_alica
24. júl 2022

Ženy tie čo ste sa zoznámili cez internet, ktorú zoznamku odporúčate? Prosím Vás,tie ,čo chcete napísať,že sa mám zoznámiť inak ani nereagujte.Dakujem

banderaska29
24. júl 2022

Tinder. 🙂 zatiaľ mám iba dobré skúsenosti, nie sú tak uchylovia, mám za sebou aj nejake obedy.. 🙂 A vyzerá to tak že sa mi rysuje aj vzťah s fajn chlapom odtiaľ. za mna top 🙂

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetlonos
24. júl 2022

@ada_alica ahoj pozri krestanske zoznamky, kamarstka mala velmi dobru skusenost. Nie ze by si musela byt veriaca ale su tam seriozny ludia 🙂

emo84
24. júl 2022

Používam Tinder no tiež zatiaľ neúspešne.

1gramofon
24. júl 2022

Úchyla stretneš aj v bare, milo sa usmeje, zvládne par minútovú milú konverzáciu, vypýta si číslo, ty sa tešíš a potom príde to prekvapko 😅 ja som kedysi chodila na badoo. Napísali mi aj blbeckovia, ale po prvej zvláštnej správe som už neodpisovala

martinmmartin
24. júl 2022

Kulturak v Bolerazi

1sally12
26. júl 2022

@svetlonos ani tam nie sú všetci seriózni.

iv007
26. júl 2022

FB zoznamka, zoznamko, elitedate - kamosky maju dobru skusenost, ja zial nie.Som asi magnet na zufalcov a podivinov 👀

iv007
26. júl 2022

@martinmmartin ty si odtial?

ada_alica
autor
26. júl 2022

@iv007 práve tam som sa zaregistrovala, veď uvidíme

svetlonos
26. júl 2022

@1sally12 urcite nie ale bude tam asi nenej uchylov ako na badoo, co som pocula.

fodorka
26. júl 2022

@ada_alica no ja som mala vztah 3,5 roka z badoo ....to co vsetko sa vyklulo bolo amen...,,ale,, nezanevrela som a nasla som fajm chlapov na badoo.ozaj slusnych milych inteligentnych....aktualne mam vztah 3mes z badoo a zatial to vyzera v poriadku 🙂

ada_alica
autor
27. júl 2022

@fodorka prosím ťa a ako robíš počiatočný filter, odpíšeš iba takému čo sa ti páči na foto?

lydus2015
27. júl 2022

Partnernaurovni.sk nám to pred 9 rokmi vyšlo 😉

fodorka
28. júl 2022

@ada_alica ja som si vzdy precitala aj co mal o sebe dotycny napisane....filtrovala som si vek pripadne dieta-deti ...kedze ja uz mam velkych chalanov tak som chcela aby aj tam boli deti....samozrejme sympatie...no u mna je zaklad komunikacia a teda ako vravim je tam xy manipulatorov kadeakych expertov ale aj slusnych a zlatych chlapov ...

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenjaona
14. feb 2023

@ada_alica badoo a pokec, ale viac na pokeci za mňa najlepšie
Nie sú tam vždy uchylovia ale aj slušný normálny ľudia

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenjaona
14. feb 2023

@dodo1981 ja som mala dobré skusenosti a tiež by som nechcela chlapa čo už dieťa má

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenjaona
14. feb 2023

@dodo1981 to som nepovedala

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz