Ženy tie čo ste sa zoznámili cez internet, ktorú zoznamku odporúčate? Prosím Vás,tie ,čo chcete napísať,že sa mám zoznámiť inak ani nereagujte.Dakujem
Používam Tinder no tiež zatiaľ neúspešne.
Úchyla stretneš aj v bare, milo sa usmeje, zvládne par minútovú milú konverzáciu, vypýta si číslo, ty sa tešíš a potom príde to prekvapko 😅 ja som kedysi chodila na badoo. Napísali mi aj blbeckovia, ale po prvej zvláštnej správe som už neodpisovala
Kulturak v Bolerazi
FB zoznamka, zoznamko, elitedate - kamosky maju dobru skusenost, ja zial nie.Som asi magnet na zufalcov a podivinov 👀
@martinmmartin ty si odtial?
Partnernaurovni.sk nám to pred 9 rokmi vyšlo 😉
@ada_alica ja som si vzdy precitala aj co mal o sebe dotycny napisane....filtrovala som si vek pripadne dieta-deti ...kedze ja uz mam velkych chalanov tak som chcela aby aj tam boli deti....samozrejme sympatie...no u mna je zaklad komunikacia a teda ako vravim je tam xy manipulatorov kadeakych expertov ale aj slusnych a zlatych chlapov ...
Tinder. 🙂 zatiaľ mám iba dobré skúsenosti, nie sú tak uchylovia, mám za sebou aj nejake obedy.. 🙂 A vyzerá to tak že sa mi rysuje aj vzťah s fajn chlapom odtiaľ. za mna top 🙂