Ktorú známu Slovenku sledujete?

30. dec 2023

Ahojte maminy, tatkovia, taká ĺahšia silvestrovská téma. Ktorú známejšiu Slovenku či Slováka sledujete a prečo? Nemyslím tým iba Plačkovú a spol, môžu to byť aj inak známe osobnosti ako len mediálne. Aj odborníčky/kov, lekárky/ov, športovkyne/cov, A zajtra pekného Silvestra prajem!🤗

stanulienkat
30. dec 2023

Nijaku. Nemam nudny a smutny zivot. Preco by som niekoho sledovala?🙄🤔
Zaujimava zo znamych ludi je akurat nasa p. prezidentka.

zuzana76
30. dec 2023

ziadnu

galganka
30. dec 2023

Napríklad LaFloritu, Dzejny, Dominiku Sakmárovú... A tiež nemám nudný a smutný život... 🤷🏼‍♀️

slavomira236
30. dec 2023

Ziadnu..staci mi kon

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
galganka
30. dec 2023

...aj Veronika Štabrila je super.

onedaynick
30. dec 2023

@stanulienkat ja nemam nudny a smutny zivot. A predsa najdem inspiraciu u inych. Ale netvrdim, ze su zname. Basa Stevulova, K Koscova..

petronellla87
30. dec 2023

Ja som rada sledovala V.Vinczeho, pacilo sa mi aku robil osvetu. Skoda ze v tom uz nepokracuje

klementinka58
30. dec 2023

žiadnu ani z vyssie spomenutych ludi nepoznam takmer nikoho, vobec ma to ani nikdy nenapadlo, nevidim v tom vyznam.

terezka1947
30. dec 2023

Žiadnu.

majamat
30. dec 2023

mozno som niekedy niekomu sledovanie odklepla,a le nijak extra sa tom nevenujem. cize prakticky ziadnu.

kat_
30. dec 2023

myswedishgynlife, dzejny, karolinu koscovu, zuzku hanzelovu, pravneprerodica, je ich viac...
a rozhodne nie preto, ze mam nudny zivot, ale preto, ze mam rada vseobecny prehlad a tieto profily mi ho prinasaju...

minenkak
30. dec 2023

@jj298 zidekova ale nieje asi ani slávna

vorkola
30. dec 2023

@galganka Kto je ta Dominika Sakmarova, priezvisko mi je zname, ale osoba, ? hadam nemam sklerozu

galganka
30. dec 2023

@vorkola veľmi zaujímavo píšuca sinologička, spieva, je v "ľudovej skupine", vlastní niekoľko nádherných krojov...

kulumulu123
30. dec 2023

Ziadnu ani slovensku ani ziadnu inu nastastie mam svoj zivot nepotrebujem zit zivot niekoho ineho 👍

minutka
30. dec 2023

Boze tieto komentare 🤦🏼‍♀️mam svoj zivot… moja mama dochodkyna si kupuje magaziny , ja kuknem instagram. Sledujem napr bruchala travelistan kovesova belohorcova ijembuca pravneprerodica databezpatosu

3009
30. dec 2023

žiadnu nepotrebujem ich k životu.

kat_
30. dec 2023

@minutka to su take reci, mam svoj zivot, nepotrebujem sledovat inych... a potom sa tu na koni pytaju, koho volit, kedy detom pancusky obliect, ako funguje danovy bonus atd atd... lebo nesleduju nic, maximalne tak farmu alebo nejaky primitivny serial....

galganka
30. dec 2023

Mne sa páčia, koľké to nepotrebujú k životu, ale potrebovali mám to napísať. 😂💪🏻

vanilkovazmrzka
30. dec 2023

Prezidentku.

yvanielka
30. dec 2023

Doktorku z Fínska, Bašu Števulovú, Katku Koščovú

vanilkovazmrzka
30. dec 2023

Sporadicky zaujimave edukacne, vedecke a zdravotne profily. Keby ste vsetky sledovali tento typ kanalov, bolo by tu omnoho menej tupych diskusii ;) takze len tolko k tomu, co v zivote potrebujete ci nepotrebujete.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yvanielka
30. dec 2023

@galganka Ale tu sa musia vyjadriť v 99% témach

yvanielka
30. dec 2023

@monsterablue inak je to škoda :/ jej príspevky boli veľmi prínosné, žiaľ nedáva nič aktuálne

kat_
30. dec 2023

@monsterablue ano, je to skoda... je to moja byvala lekarka... naposledy som sledovala podcast s petush_nasklee, cca 4 mesiace dozadu, velmi prijemny rozhovor...
ona ma take fazy cinnosti a necinnosti, tak verim, ze sa opat objavi 🙂

1ryba
30. dec 2023

Nesledujem nikoho.

vanilka7777
30. dec 2023

Barbora Englishova, Sandra Pogodova, Tomas Lukavec, Jaroslav Dušek, Dominika a Marek z Hovory ze zeme.

autor
30. dec 2023

@vanilkovazmrzka ano moje slova. Poradis aj konkretne Tvoje srdcovky?