Ahojte maminy, tatkovia, taká ĺahšia silvestrovská téma. Ktorú známejšiu Slovenku či Slováka sledujete a prečo? Nemyslím tým iba Plačkovú a spol, môžu to byť aj inak známe osobnosti ako len mediálne. Aj odborníčky/kov, lekárky/ov, športovkyne/cov, A zajtra pekného Silvestra prajem!🤗
ziadnu
Napríklad LaFloritu, Dzejny, Dominiku Sakmárovú... A tiež nemám nudný a smutný život... 🤷🏼♀️
Ziadnu..staci mi kon
...aj Veronika Štabrila je super.
@stanulienkat ja nemam nudny a smutny zivot. A predsa najdem inspiraciu u inych. Ale netvrdim, ze su zname. Basa Stevulova, K Koscova..
Ja som rada sledovala V.Vinczeho, pacilo sa mi aku robil osvetu. Skoda ze v tom uz nepokracuje
žiadnu ani z vyssie spomenutych ludi nepoznam takmer nikoho, vobec ma to ani nikdy nenapadlo, nevidim v tom vyznam.
Žiadnu.
mozno som niekedy niekomu sledovanie odklepla,a le nijak extra sa tom nevenujem. cize prakticky ziadnu.
myswedishgynlife, dzejny, karolinu koscovu, zuzku hanzelovu, pravneprerodica, je ich viac...
a rozhodne nie preto, ze mam nudny zivot, ale preto, ze mam rada vseobecny prehlad a tieto profily mi ho prinasaju...
Ziadnu ani slovensku ani ziadnu inu nastastie mam svoj zivot nepotrebujem zit zivot niekoho ineho 👍
Boze tieto komentare 🤦🏼♀️mam svoj zivot… moja mama dochodkyna si kupuje magaziny , ja kuknem instagram. Sledujem napr bruchala travelistan kovesova belohorcova ijembuca pravneprerodica databezpatosu
žiadnu nepotrebujem ich k životu.
Mne sa páčia, koľké to nepotrebujú k životu, ale potrebovali mám to napísať. 😂💪🏻
Prezidentku.
Doktorku z Fínska, Bašu Števulovú, Katku Koščovú
Sporadicky zaujimave edukacne, vedecke a zdravotne profily. Keby ste vsetky sledovali tento typ kanalov, bolo by tu omnoho menej tupych diskusii ;) takze len tolko k tomu, co v zivote potrebujete ci nepotrebujete.
@monsterablue inak je to škoda :/ jej príspevky boli veľmi prínosné, žiaľ nedáva nič aktuálne
@monsterablue ano, je to skoda... je to moja byvala lekarka... naposledy som sledovala podcast s petush_nasklee, cca 4 mesiace dozadu, velmi prijemny rozhovor...
ona ma take fazy cinnosti a necinnosti, tak verim, ze sa opat objavi 🙂
Nesledujem nikoho.
Barbora Englishova, Sandra Pogodova, Tomas Lukavec, Jaroslav Dušek, Dominika a Marek z Hovory ze zeme.
@vanilkovazmrzka ano moje slova. Poradis aj konkretne Tvoje srdcovky?
Nijaku. Nemam nudny a smutny zivot. Preco by som niekoho sledovala?🙄🤔
Zaujimava zo znamych ludi je akurat nasa p. prezidentka.