Ktorú značku áut považujete vo všeobecnosti za najdrahšiu a najluxusnejšiu? Ktorá značka vo vás vzbudí dojem, že toto je drahé auto?
Rolls-Royce
RR, Bugatti, Ferrari
Maserati, Ferrari…moji italy favoriti, keby som mala mat luxusne auto
Bentley, Rolls Royce, custom malé značky
RollsRoyce, Lamborgini, Ferrari:D ak sa to tak pise
Aston Martin, Bugatti, Rolls Royce, poprípade ešte rôzne veterány v top stave
Vo mne vzbudi dojem draheho auta, kazde auto nad 100 000€. Vtedy rozmyslam, kto je ochotny vyhodit taketo peniaze za nejaku skatulu, lebo to auto bezne do 2-3 rokov bude mat polovicnu hodnotu. Jasne teraz nemam na mysli nejaky veteran, ktory bude rast na cene, ale kazde “tuctove” nad 100 000€ auto ako BMW 7 radu, mercedes S klassa… OK taky Rolls Royce moze mat tu cenu este vyssiu, ale je to skor tou fanatickou blbostou kupujucich. Nemyslim si ze ta znacka ponuka nieco ze WAU.
Prvá myšlienka bola Maybach 😁😁 ale viem že nie je objektívne správna
lunárny modul ?! 😉
Brabus (mercedes), samozrejme supercars znacky aut
keď som žila v Británii tak Bentley a Rolls Royce. Často som videla tieto krásne naleštené vozidlá vchádzať do sídiel na svahu, útesoch alebo londýnskych rezidencií. Majitelia boli určite z vyšších kruhov a neboli na leasing 😉
Napr. taký VW Touareg, alebo Audi Q7, Porsche, Maserati vo mne nevzbudzuje pocit luxusu, aj keď sú krásne... Dovoliť si ich môže aj šikovný živnostník.
Investičné Ferrari a krásny veterán, to je niečo 👌
Nie prerobený Chevrolet Corvette na plyn- to je trapas a sedliak v meste 🤷♀️
Najdrahsie su "hracky pre malych chlapcov"- specialne na poziadavku postavene auta ako ashton martin, bugatti, lamborgini atd. Ale keby som mala veeela penazi a nebolo by mi ich luto, tak by som chcela maybach gls alebo nejakeho "starceka z 30tych rokov"🙃🙃
pre mna je dost draha znacka Skoda alebo kludne aj Lada, su to velmi pekne, drahe a spolahlive auticka
Mercedes